Şimdi Ara

SİSTEMİME BAKARMISINIZ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yine casper ağına düşmüşsünüz

Birazdan millet toplanıp Caspera sövmeye başlayacak The Bomb Has Been Planted !

Ayrıca o kasaya 2.000 küsür lira vermek yerine buraya yazsaydınız size sistem toplasaydık 50 katı performans alırdınız.

Geçmiş olsun.
  • casper ağı derken :D asus bilgisayar bu
  • 2000 lira vermedim ayrıca daha ucuza aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kanarya1234

2000 lira vermedim ayrıca daha ucuza aldım

Hocam ne kadara aldınız birde o ekran kartını anakart çalıştırdımı
    Toplam kaça geldi hocam
  • fiyatı tam olarak bilmiyorum ama baya daha ucuza aldığımızı biliyorum bilgisayarı henüz kurmadık ama ekran kartına takanlar heralde anakartın onu çalıştırıcağının bilincindedir çünkü ekran kartı takıldı, sistemi yorumlayabilecek biri yok mu acaba özellikle fps oyunları oynuyorum cs içinde ayrı yorum yaparsanız sevinirim çünkü yıllarıdr laptoptan oynuyorum artık biraz bilgisayardan performasn almak istiyorum ayrıca monitorumde dell s2240l o nasıldır onla ilgilide bir yorum yapabilirmisiniz ?
  • fiyatla ilgili yorum yazmaya gerek yok ben sadece şunu merak ediyorum bu sistemle benim oyun performansım nasıl olur yoksa bende biliyorum fiyatın yüksek olduğunu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • i7 ıslemcıye 7790 cok fazla gelmıs yada sısteme gore ekran akrtı dusuk kalmıs denebılır hakkı en azından 7870xt olurdu cs de ıstedıgın fpsyı belkı verır ama parasını haketmıyen dengesıs bır sıstem olmus ucuzada alsan
  • yani o kadar mı kotu bu bilgisayar hiç oyun falan oynanmaz mı yani
  • yani cs de bile 100 fps alamiycaksam çöpe atıcam bu bilgsiayarı artık kafayı yemek üzereyim çünkü
  • kotu degıl ama parasına gore pahalı ve dengesız sıstem olmuz 7790 la guncel oyunları oynarsın bak burda bır kullanıcı bazı verıler paylasmıshttp://forum.donanimhaber.com/m_79099632/tm.htm
  • ya zaten benim beklentim öyle bf3 ultra high da oynamak değil cs kısmı benim için çok çok önemli sabit 100 fps olması lazım ve yeni cod oyunlarındada iyi performans almak istiyorum bunları bana karşılasın yeter gözüm o kadar yükselerde değil zaten :)
  • quote:

casper ağı derken :D asus bilgisayar bu

Ekran kartında gt630 u görünce Casper sandım yaa

• ya evet gt 630 çok sönük bir ekran kartı bu bilgisayarın yanında :D ama ben bilgisayarın ekran kartı dışında iyi olduğunu düşünüyorum bilimiyorum siz ne dersiniz...
  • bu kasanın fanları nerde yauu???

kim saklamışsa iyi saklamış
  • yorum yapıcak birileri yokmudur ya ?
  • Asus cm6870,

Peki bu bilgisayar oyun haricinde performans olarak nasıldır? Oyun için ps3 var.

Mesela yüksek kalitede video kesip biçme-işleme, photoshop, cubase, sony vegas vs. üzerine çalışılacak. Notebook artık video işlerken ısınıp kapanıyor, kilitleniyor vs. Elimdeki videoları çat diye işleyip yarı yolda bırakmaz değil mi? Pek bir bilgim yok bu konularda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J. Marston -- 6 Ağustos 2013; 21:08:27 >
  • şuan ki sistemle bütün cs tarzı oyunlardan 99 fps alıyorum

cr3 bf 3 50-60 arası
  • quote:

Arkadaşlar kendime yeni bir bilgisayar aldım bilgisayar şuhttp://www.vatanbilgisayar.com/Masa%C3%BCst%C3%BC%20Bilgisayar/asus-cm6870-tr002s-intel-core-i7-3770-34-ghz-8gb-ddr3-1-tb-hdd-2gb-gt630-win8/productdetails.aspx?I_ID=62605 ekran kartı gt 630 yerinehttp://www.vatanbilgisayar.com/ekran-karti/asus-hd7790-dc2oc-2gd5-hd7790-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-128bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=66335 bunu aldım, ben bu bilgisayarı sırf oyun için aldım özellikle cs için, cs de sabit 100 fps almak istiyorum işimi görür mü ?

Kardes sen sakamısan elimdeki pc

İntel pentium d2 3.2 ghz [5 yıllık islemci]
    2 gb 833 mhz ddr2 ram
    1 gb gt430 ekran kartı
    400 watt psu
    Eski bir anakart
    Dente minicik tover kasa

Bu kasa 400 TL ye aldıydım teee ebesinin zamanındı

Cs 1.6 100 FPS Sabit 150-160 a kadar rahat çıkıyordu.
    Tabi 100 den sonrası görüntü bi isine yararmı bilmem.

Sen napmıssın oyle :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.