Şimdi Ara

Sistemime Bir Yorum Yaparmısınız?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla açıkcası bu karşılaştırmayı %100 kesin bir şekilde kimsenin yapabilceğini sanmıyorum ortalıkda bi tomar test var ama bi testde o daha iyi bi testde bu daha iyi en kesin sonuç kullanıcı testlerinde çıkacak ama ben şahsen hd2600xt almayı düşünüyorum 8600gt ye verecek 40 ytl param yok zaten bu kartların dx10 da yeteri kadar iyi olmayacağını düşünüyorum ama bu fiyata alınabilecek en iyi kart gibi duruyor
  • Palit 8600Gt Sonic mi daha performanslı yoksa palit hd2600xt mi ?
    Dx10 oyunlarda hangisi daha performanlı olur ?
  • işin doğrusu dx10 oyunları öyle yüksek çözünürlükde yüksek ayarlarda ikiside oynatabilcek kartlar değiller ama ben kısarım ayarlarımı çözünürlüğümü oynarım diyorsan sanki bikaç testte hd2600xt daha iyi gibi ama bu tamamen kendi görüşüm daha kullanıcı testleri çıkacak o zaman kesin bi sonuca varırız ama 8600gt bu kartı ezse bile ben bu kartı alacam

edit: imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blkb -- 17 Temmuz 2007; 23:46:18 >
  • Birde sormak istediğim şu.BenQ fp94vw monitör ile palit 8600gt sonic ekran kartında sorun olur mu ?
    1440*900 çözünürlükte.dx10 oyunlarda fln sorun olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dembe7 -- 18 Temmuz 2007; 15:35:28 >
  • Arkadaşım işlemciyi E2160 yap. E6320 ile rasında neredeyse hiç fark yok oyunlarda. 1-2 kare fark eder ancak.

Yanmi E2160 işlemci al.

Ram i de kingstone hele hele xyperx serisi alıp parayı sokağa atma.

Git ve babalar gibi veritech 800Mhz lerden al.

Bir de bence ayrıca CD sürücü almana gerek yok.

İşte Önerim.

Sistemime Bir Yorum Yaparmısınız??

Not Pencere yarım saatir böyle duruyor tamam a basamadım bir türlü.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.