Şimdi Ara

Sistemime ekran kartı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Alta şu anki sistemimi yazdım. Gta 5 , Tom Clancy's The Division gibi oyunları düşük-orta ayarlarda 50-60 fps oynamak istiyorum. İşlemciyle idare etmeyi düşünüyorum şimdilik, ram eklicem ancak sisteme uygun ekran kartı tavsiyesine ihtiyacım var. Tavsiyelerinizi bekliyorum

anakart h61m-s2pv
    işlemci i3-3220
    ekran kartı amd radeon hd 6570
    ram 4gb
    psu 420w

• Şimdi yalan yanlış bilgi vermek istemem ama kasaya bir ssd ile rx 460 alırsan oyunları 30 35 fps oynarsın ama darboğaz yapabilir ben bir kaç yerden baktım yaparmı diye aslında 470 önerirdim ama umutlu değilim neyse ssd ve 460 bir düşün
  • Berkay Sevrin B kullanıcısına yanıt
    ya aslında baktım da ben i3-3220 ile gtx 750ti, gtx650 falan 60 a yakın fps veriyor ancak anakartım destekliyor mu onu tam bilmiyorum. bunların dengi olanlarda sıkıntı olmaz da işte anakart destekler mi darboğaz falan yapar mı o tarz şeyleri tam bilmediğimden danışmak istedim.
  • msamily M kullanıcısına yanıt
    750ti gerçekten boş bir kart onun yerine dediğim gibi sapphire 460 nitro ve samsung 750 evo 120 gb ssd alarak performans farkını görürsünüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 Tİ veya 470 alabilirsin
  • darboğaz olur mu bunlarla ?
  • Eldeki bütçeyle GTX460 al, GTX750Ti'dan daha güçlü bir karttır. Yarın bir gün işlemci değişimi sonrası daha rahat edersin.

http://www.vatanbilgisayar.com/msi-rx460-4gb-oc-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ekran kartı önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Ekran kartı tavsiyesi
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zotac GTX1050 Ti MINI EDITION GDDR5 4GB

578 tl, vatan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.