E5200 2.5 O.C YOK RAM 2 GB PSU gerçek 400W aopen G31M-ES2L gıgabyte
23'' samsung 2233sw var ekran kartı 1 gb olmalı haliyle kullandığım hıs 4670 var fakat pek memnun değilim bu sistemin kaldırabileceği en performanslı kart hangisidir diğer parçaları değiştirmeden fiyat önemli değil fan sesi vs önemli değil
overclock bu anakarta uygun değilmiş işlemciyi arttıramıyorum ona göre tavsiyeler arkadaşlar
HD 4770 bence çok uygun olur Arada bariz şekilde fark olur ve her şekilde hissedersin
quote:
Orjinalden alıntı: selim321
E5200 2.5 O.C YOK RAM 2 GB PSU gerçek 400W aopen G31M-ES2L gıgabyte
23'' samsung 2233sw var ekran kartı 1 gb olmalı haliyle kullandığım hıs 4670 var fakat pek memnun değilim bu sistemin kaldırabileceği en performanslı kart hangisidir diğer parçaları değiştirmeden fiyat önemli değil fan sesi vs önemli değil
overclock bu anakarta uygun değilmiş işlemciyi arttıramıyorum ona göre tavsiyeler arkadaşlar
gereksiz yere paranı harcama bu sisteme hiç elleme anakart ve işlemciyi aynı anda 1 yıl sonra değiştir
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetcan44
HD 4770 bence çok uygun olur Arada bariz şekilde fark olur ve her şekilde hissedersin
+1
İşlemciyi 3.0ghz yaparsın yeterli olur en az 2 sene götürür
senin yerinde olsam hd4670 i 100 lira civarı satmaya çalışır, 100 lira daha ekler hd4770 alırdım
kullandığın anakartı bilmiyorum ama en aşşa 266 ya çıkarabilmesi gerek işlemcini