Şimdi Ara

Sistemime takviye tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sistemime ekran kartı tavsiyesi ve herhangi bir uyumsuz parça varsa değişim için tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ayrıca kasadan bazı zamanlar çok ince cızırtı şeklide ses geliyor, nereden geldiğini çözemedim. Onunla ilgili de fikir verebilriseniz sevinirim.

İşlemci: AMD Fx 6350 3.9 GHZ (RAm'i 1866'da çalıştırınca işlemciyi 4.2'ye OC yapamdım, gerek var mı sizce? nasıl yaparım?)

İşlemci soğutucu: Cooler Mater Hyper TX3 Evo

Anakart: Asus M5A97 r2.0

Ram: Vengeance® Pro Series — 8GB (2 x 4GB) DDR3 DRAM 1866MHz C9 Memory Kit (CMY8GX3M2A1866C9) (1866MHz 9-10-9-27'da çalıştırıyorum fakat bunu yapınca işlemciyi arttıramadım)

Ekran Kartı: Asus 750Tİ STRIX OC'ye geçildi - Eski kart: Asus GT 630 Kepler ODB cooling (x40 Cuda Core)

Kasa: THERMALTAKE VERSA II 500W MidT ATX

HDD: WD 1TB Caviar Blue (Oyunlar burada)

SSD: OCZ ARC 100 120 GB (işletim sistemi burada)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P3km3z -- 23 Eylül 2015; 18:41:23 >

• P3km3z P kullanıcısına yanıt
    ram i oc yapmana gerek yok. ekran kartı alsan yeter gibi görünüyor. bütçen nedir ekran kartı için?
    edit:
    sanırım fx 6350 ye r9 280 olur en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi factorexh -- 19 Eylül 2015; 2:10:21 >
  • factorexh F kullanıcısına yanıt
    RAmi neden OC yapmama rerek yok acaba? RAM in resmi sitesinde önerilen değerlerde çalıştırıyorum şu an.

Bir de CPU OC gerekli mi sizce? Ankart vs. uyumlu mu sistemle?

TEşekkürler.
    gerek yok derken 1600mhz yeterli olacaktır belki o zaman işlemciyi yükseltebilirsin. işlemcinin birazdaha çıkması iyi olur. r9 280x e kadar darboğaz sıkıntısı duymadım oc li 6350de. anakartın iyi 970 chipsetli. değiştirmen gereken tek şey ekran kartı gibi. bütçene bağlı şekilde sistemi komple sat tekrar topla diyenlerde olacaktır:)
  • factorexh F kullanıcısına yanıt
    RAM'i 1600 yapmadan CPU yükseltemez miyim?
  • Arkadaşlar bu sisteme gidecek F/P bir ekran kartı tavsiyesi sitiyorum.
    r7 265.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistemime İşlemci Tavsiyesi
    7 ay önce açıldı
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Sistem Tavsiyesi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynısı almayı dusunuyorum yazacaktım tam şu an. Tam olarka hangi marka ve modle/versionu almamı onerrisiniz? Teşekkürler.

• Bir de 750 Ti arasında kaldım. Bu sistem ve powersupply ile hangisi daha uygun olur?
    Psu ikisine de yeterli.Kafan hangisine yatarsa onu al.AZ çok denk kartlar.R7 265 biraz daha hızlıdır.
  • Asus 750 Ti bakıyorum da, arada STRIX veya OC gibi farklı versiyonlar var ufak fiyat farkları var. Bu farklar nelerdir?
    Overclock yanı hız aşırmalı bir şekilde geliyor buda daha fazla performans anlamına geliyor.Msi veya asus strix alabilirsin.Monitörün vga çıkışlı ise msi al.
  • Asus 750ti strix aldım gayet memnunum. Teşekkürler.

Ayrıca SSD i olara Samsung Evo 120gb yapmalı mıyım sizce? AYrıca İşlemciyi de 3.9 yeterli olur mu yoksa 4.2 yapsam çok gerekli midir?

Teşekkürler.
  • güle güle kullanın kartınızı
  • patren kullanıcısına yanıt
    Sağolasın allah daha iyisini sizlere nasip etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.