Yaklaşık 8 yıllık bilgisayarımda ekran kartımı değiştirmek istiyorum aklımda bir şeçenek var ama sizlerinde önerilerini almak istedim sistemimi paylaşayım;
Bilgisayarım win7dir. Almayı düşündüğüm ekran kartı verdiğim linkte bulunmakta bunun haricinde ne gibi önerileriniz olabilir bütçem 150 TL ekran kartı için ve kaç watt PSU gerekir bunun için ona görede bir psu alacağım önerilerinizi bekliyorum.
Ne olduğunu bilsem cevap verebilirdim çok cahilim bu konularda ben, attığım resimlerden öğrenemezmiyiz olup olmadığını modele vs. bakarak?
tristnam
kullanıcısına yanıt
Destekliyormuş dostum alabilirsin.:)
quote:
Orijinalden alıntı: Graves or Feed
Destekliyormuş dostum alabilirsin.:)
Açık baktım real 200w psu bendeki söylediğin ekran kartını yaklaşık 1-2 gün içinde temin etmeye çalışacağım psu olarakta real 350w düşünüyorum 2.5 yıl kadar kullanmak için sorun çıkarıyormuş daha fazla kullanmak sanırım. EK olarak 2 gb olan ramımı 4 e çıkarmak istiyorum sence oyunlarda çok sıkıntı yaşarmıyım?
tristnam
kullanıcısına yanıt
ddr2 ramleri 2. el almanı tavsiye ederim. 0 almak akıl işi değil çünkü.. Uygun fiyatlara güzel güç kaynakları mevcut. Garantili bir psu dahil alabilirsin forumun 2. el bölümünden.
quote:
ddr2 ramleri 2. el almanı tavsiye ederim. 0 almak akıl işi değil çünkü.. Uygun fiyatlara güzel güç kaynakları mevcut. Garantili bir psu dahil alabilirsin forumun 2. el bölümünden.
Bir kaç psu buldum real 300w olan daha fazlada alabilirimde ek güç girişli ekran kartlarında psu patlayabilir diye bir şu gördümde bu ekran kartında varmıdır böyle bir ek güç girişi herhangi bir sorun yaşatırmı?
tristnam
kullanıcısına yanıt
O kartta giriş yok:) Zaten enerji tüketmiyor gibi bir şey
quote:
O kartta giriş yok:) Zaten enerji tüketmiyor gibi bir şey
Tavsiyen ve ilgin için teşekkür ederim. Yaklaşık 1-2 gün sonra Ekran kartı ve güç kaynağını temin etmiş olurum birde göz atarsanhttp://www.vatanbilgisayar.com/eps-4900b-300w-guc-kaynagi.html#galeri real 300 yazıyor bunu alıcam sanırsam. Çok ucuz fiyata beni en kötü 4 sene götürücek sanırım sayende. 256 mb kartla 8 sene dayandığımı düşünürsem :))
tristnam
kullanıcısına yanıt
yani r7 240 ile stabil çalışacaktır o sistem. Rami kesinlikle 2. el alın 0 ddr2 günümüzde alınmaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme