Şimdi Ara

Sistemime Uygun Ekran Kartı Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım 6850 almaktan vazgeçmem gerekecek
  • o sisteme ekran kartı almanı tavsiye etmem. denk gelirsen idareten 9600gt falan alabilirsin ikinci el. power yeterse.
  • Hocam 450 watt gerçek güçlü power var 6850 yi bile kaldırır ama işlemci ve anakart zayıf işte
  • His hd5750 bana daha cazip gelmeye başladı piyasada 170-180 tlye bulabilirim sanırım. Yinede gönlümde hd6850 yatıyor
  • Düzgün bir oyun tecrübesi istiyorsan HD 6850 ya da HD 7770 + Quad Core işlemci + 4 GB ram lazım.

BF3 multiplayer düşünüyorsan işlemciyi her durumda değiştirmelisin, çift çekirdekle düzgün oynanamıyor.

Aslında sistemi satıp yeni bir sistem toplamanda fayda var. LGA775 işlemciler ikinci elde pahalıya satılıyor, o kadar para verene kadar hesaplı bir AMD sistem (ya da sonra i5'e geçerim dersen, i3'lü Intel sistem) toplarsın.
  • sapphire 6670
  • quote:

Orijinalden alıntı: SancakTRBurakK06

sapphire 6670

Hocam bu kart 5750 den iyi mi acaba?
  • Arkadaşım adama 6670 gibi bir çöpü önermeyin. Kardeşim oyun oynamak istiyorsan en düşük 7750 gibi bir kart almalısın.(nokta)

NOT : 6670<5750<7750

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXiLeD7182 -- 26 Kasım 2012; 13:35:00 >

• His İceQ 5750 yukarıdaki tabloya göre tahminimden daha iyi bir kartmış neredeyse 6850 ye yetişecek bu kartı sevdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blindfire

His İceQ 5750 yukarıdaki tabloya göre tahminimden daha iyi bir kartmış neredeyse 6850 ye yetişecek bu kartı sevdim.

Şimdiden söylüyorum pişman olacağın bir şey yapma. 5750 eski seri aldığı için doğru dürüst güncelleme almayacak. Zaten performans artışı olmayacak bir hata düzeltme desteği olmadan AMD kart alma. 7750 yeni mimaridir, güzeldir, az güç tüketir ve çok performans verir.
  • eğer yakın bi zamanda sistemini değiştireceksen 6850 al ama değişmiyeceksen 5750 tarzı bi kart bak kendine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost recon advanced

eğer yakın bi zamanda sistemini değiştireceksen 6850 al ama değişmiyeceksen 5750 tarzı bi kart bak kendine

Hocam yaklaşık 2 sene daha sistemi kullanmayı düşünüyorum. Hangisini alayım sizce ?
  • quote:

quote:

eğer yakın bi zamanda sistemini değiştireceksen 6850 al ama değişmiyeceksen 5750 tarzı bi kart bak kendine

Hocam yaklaşık 2 sene daha sistemi kullanmayı düşünüyorum. Hangisini alayım sizce ?

http://www.teknolojix.com/?urun-43428-SAPPHIRE-HD7750--128Bit--2GB-D3-V-D-H-11202-13-20.html

• Kararsız kaldım 5750-7750 ve 6850 arasında, sistemim çok güçlü değil o yüzden verdiğim paranın hakkını vercek bir ekran kartı istiyorum. Sistemimi daha 1,5-2 sene yenilemeyi düşünmüyorum. Ne zor işmiş parasız olmak
  • Arkadaşım benim de zamanında Intel Core Duo E4600 işlemcim vardı. Tüm sistem kasıyordu, oyunlarda ekran kartım HD4850 olmasına rağmen çok düşük FPS'ler alıyordum. Ekran kartı yerine işlemcimi değiştirdim, işlemci ile beraber mecburen anakart ve RAM'de değiştirdim. Ancak oyunlarda ortalama 20-25 FPS'lik artış oldu. Bunun yerine ekran kartı alsam bu kadar etkili olacağını düşünmezdim.

Buyur, zamanında işlemciyi değiştirdikten sonra bir konu açmıştım (NFS The Run test etmiştim):http://forum.donanimhaber.com/m_55687963/tm.htm
  • Hala Çekincelerim var, ne yapsam acaba? sistemi yenilemeye kalksam çorap söküğü gibi devamı gelicek ve cebimi delicek
  • Merhabalar,
    Vatan Bilgisayardan alınma 11,05,2011 fatura tarihli Ati Radeon HD 4850 (1GB GDDR3 256 Bit) ekran kartim model yükseltecegim için satılıktır.
    Kart sıfır ayarında olup O/C vs... yapılmamış, yorulmamıştır. İzmir yada İstanbul'dan elden teslim edilebilir.
    Fiyat : 100 kargo dahil.

işinize yarayacağını düşünüyorum.
  • quote:

quote:

0 1 gb 4850 alabilirsin yada ikinci el 4870 bunlar işini rahat görür oyunlarda fazla sıkıntı yaşatmaz

Hocam 2. el 200 tlye temiz Sapphire HD6850 var onu alsam diyorum destekler mi? Power Supply kaldırır diye düşünüyorum. Beni düşündüren sadece diğer yönler.

0 alsan iyi olur. suanda standart oyun pc lerine hep ondan takiyorlar performans gayet iyi....

olmadi cf yada sli desteliyorsa ole yap hic kafani yorma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Core 2 duo o.c ile 3ghz getirilen ve stabil çalışan bir işlemci için bence 6850 alınabilir.Diğerlerine oranla fazla bir fiyat farkı yok aralarında.Temiz 2. el 200-250 arası 6850 alabilirsin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenomeN3460

0 alsan iyi olur. suanda standart oyun pc lerine hep ondan takiyorlar performans gayet iyi....

olmadi cf yada sli desteliyorsa ole yap hic kafani yorma

Hocam destekliyor desteklemesinede benim amacım en az harcama ile mevcut sistemden max verim almak, neticede 4 yıllık sistem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.