çok doğru demişsin arkadaş ben monitörü yazdım zaten çok yüksek çözünürlük istemiyorum takılmadan rahat rahat oynayayım yeter. ilerde belki sıfır pc düşünebilirim. ram 1 gb şimdi ekran kartıyla ramleri 2 yada 4 e çıkarcam galiba. sizin önerilerinize açığım.
Sen CPU ve Monitör ile ilgili ileriye dönük 1 değşim düşünmüyorsan, 17'' monitör ve CPU için daha hesaplı 1 kart bakman daha mantıklı gibi duruyor, 1280 çözünürlük için CPU'na daha uygun olan 4730/ 4770 / 4830 veya 9600gt/ 9800gt gibi VGA lar daha mantıklı gibi kullandığın system için, yinede diğer arkadaşların önerilini'de bu system için f/p kartı bazın'da nelerdir öğrenmek lazım.
şu anda masraf yapmak istemiyorum sadece ekran kartı ile beni önümüzdeki kış aylarına kadar itelesin istiyorum.Daha sonra yeni bi sistem düşünülebilir.4770 veya 9800 ile bu yılki oyunlar oynanabilirmi bunların yanına bi ram takviyesi ile?
aslında iyi oc olan bir işlemcin var.. 17" bir monitörde de yanılmıyorsam standart çözünürlük 1024*768.. eğer böyleyse 9800GT gibi bir kart bile seni hayli hayli idare edecektir.. ati tarafında ise 4770 kafi gelecektir..
quote:
Orijinalden alıntı: hhk41
şu anda masraf yapmak istemiyorum sadece ekran kartı ile beni önümüzdeki kış aylarına kadar itelesin istiyorum.Daha sonra yeni bi sistem düşünülebilir.4770 veya 9800 ile bu yılki oyunlar oynanabilirmi bunların yanına bi ram takviyesi ile?
Evet bu kartlar seni rahatlıkla idare ederler ve monitörünün desteklediği çözünürlükler'de system gereksinimi seninkine uyan bütün oyunları yüksek graphic ayarlarıyla oynıycağın kesin diyebiliriz.
4770 ile 9800gt inceledim 4770 512mb 9800 1gb bunların farkı çok önemlimidir diğer özellikler ile 4770 daha üstün duruyo ne karar vemem lazım birde hangi markaları önerirsiniz.
aynı monitörü kullanıyoruz ekran kartım 9600 gt yaklaşık 20 aydır kullanıyorum istisna oyunlar hariç yüksek detay ve ayarda oynadım
kaldıki 4770 ve 9800 gt daha yüksek performanslı kartlar bence 9800 gt değilde GTS 250 i düşünmek daha doğru olur
neredeyse 4770 in hepsi referans tasarım sadece marka farklı en ucuzunu al gitsin,gts 250 palit uygun fiyatlı ve bence iyi bir marka
teknofiyat daki aramada nakit 183 tl ye 4770, 212 tl ye GTS250 alınabiliyor güç kaynağında iyiyse çok düşünmeden alıp oynamak lazım
arkadaşlar ben 9800gt yada gts 250 almak istiyorum son seçim sizce ne olmalı.
birde hangi marka olmalı.
GTS 250 olmalı
sorun yaşamayız değil mi bu kartla. darboğaz vs yaşamayız değilmi.
marka olarak ne seçsem kaliteli olur.
quote:
Orijinalden alıntı: hhk41
sorun yaşamayız değil mi bu kartla. darboğaz vs yaşamayız değilmi.