Şimdi Ara

Sistemimi bu oyun için nasıl değiştirebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayağa eski bir bilgisayara sahibim "6 yıllık" dolayısıyla günümüz oyunlarını oynayamıyorum ki oynamak istediğim tek bi oyun var o da online bi oyun ve ben sadece o oyunu rahat oynamak için bir sistem arıyorum.
    işlemcim i2 6.nesil olduğundan ve 3ghz olduğundan işimi az çok görüyor ama oyun gereksiniminde i3 istiyor dolasıyıla i3 1. nesil alsam daha iyi olur mu?
    bu da ekran kartım. sadece ekran kartını değiştirirsem oyunu rahatça oynayabilirmiyim? "R7 240 almayı düşünüyorum."
    oyunun önerilen sistemi ise bu.
    Bilgisayar konusunda pek bi fikrim yok o yüzden bu konuyu açtım mazur görün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaysergSyrus -- 16 Eylül 2018; 17:33:41 >

• Ekran kartınızı değiştirerek oynarsınız muhtemelen, gerekirse işlemcinizi Q serisi 4 çekirdek işlemci(Q8400,Q9400 …) ile değiştirebilirsiniz. Mevcut anakartınıza i serisi işlemciler uymaz.

• Peki alıcağım ekran kartı ana kartım veya işlemcim yüzünden dar boğaz felan yaratır mı bana acaba?
  • Sanırım mevcut anakartin için alacağın en iyi fiyat performans işlemcisi bu anakartini degistirmen daha fazla bütçe ayirmana sebep olacak çünkü zaten kötü bir işlemcide değil öyle

Intel Xeon X5472 x5472 Processor(3.0GHz/12M/1600MHz)equal to LGA775 Core 2 Quad Q9650 CPU

https://s.click.aliexpress.com/e/cVW29QTO

Hatta yapabildiğin kadar overclock yapabilirsen fena olmaz bazıları 4.0ghz oc yapıyor olabilir

Sonra elindeki 4gb ram satıp 8gb ram alabilirsen iyi olur

Sonrası ekran kartına kalmış

Şöyle örnekler var bak

https://youtu.be/3ocsjNmZOiA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D107F370 -- 21 Eylül 2018; 18:40:14 >

• Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.