@PrimalRage Çok sağolun hocam o zaman kasanın içindeki PSU nun uyumlu olup olmadığına bakim bi. Zaten şimdilik bana böle bi şey gerekmez 1-2 yıl sonra yaparsam yaparım...O zamana kadar kim öle kim kala...:)
@6Clas Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yani aslında anakarta verdiğim paraya hiç acımıyorum çünkü bana kalırsa anakartın ileriye dönük olması çok önemli bi durumdur.Ekran kartını pek önemsemiyorum artık en olmadı CF yaparım bide üstüne fan koyarım...Ayrıca HD6870 gördüğüm testler kadarıyla 460 tan daha performanslı bi kart...Yani hocam seçimim bu yönde oldu zaten dediğiniz gibi ikisi de çok iyi ekran kartları olmuşken yenisi olsun dedim o kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: mumma
@PrimalRage Çok sağolun hocam o zaman kasanın içindeki PSU nun uyumlu olup olmadığına bakim bi. Zaten şimdilik bana böle bi şey gerekmez 1-2 yıl sonra yaparsam yaparım...O zamana kadar kim öle kim kala...:)
Zaten o ekran kartı tek olarak sizi rahat 2 yıl götürür.PSU uyumlu sadece fazladan 6 pinli güç girişi varmı ona bakın.Kablo rengi sarı siyah.
olan olmus artık pc nızın performansıda gayet ıyıdır en ıyısı cıkarın pc nızın tadını
hayırlı olsun ama almadan danıssanız daha mantıklı olmaz mıydı sizcede ? su an bile size fazlasıyla yeter ama almısken biraz daha farklı alınabilirdi kadıköyde vatadan nerede acıldı bu arada
Çok sagolun üstadlarım hepinize yorumlarınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Kafamdaki bi takım soru işaretleri vardı onları giderdiniz. Eleştirileriniz de bana çok yardım etti hiç değilse ramin birini kuzene vericem...:) Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bütün DH üyelerine sevgiler saygılar...
quote:
Çok sagolun üstadlarım hepinize yorumlarınız için sonsuz teşekkür ediyorum. Kafamdaki bi takım soru işaretleri vardı onları giderdiniz. Eleştirileriniz de bana çok yardım etti hiç değilse ramin birini kuzene vericem...:) Hepinize tekrar teşekkürlerimi sunuyorum bütün DH üyelerine sevgiler saygılar...
Rica ederiz ne demek :) Şu panelindeki sistemine takıldı gözüm.Eski sisteminde gayet güzelmiş seni rahat 3 sene götürürmüş yani :D
@fod Kadıköy Vatan Notebook adı altında bi mağazaları açılmış fakat masaüstü pc de topluyorlar nakitte %18 indirim yapıyorlardı bana da büyük sürpriz oldu. Yazıcı işhanının yanına açılmış tavsiye ederim...(Bu arada bazı parçalar topkapı ve bostancıdan getirtilecek yani daha evde bitek I7 işlemci duruyo gerisi pazartesi gelicek inşallah.)
@PrimalRage Ben o sistemi aslında almamıştım sadece onu almayı planlıyordum fakat bütçe 2 katına çıkınca böle bi durum oluştu...:)
quote:
@PrimalRage Ben o sistemi aslında almamıştım sadece onu almayı planlıyordum fakat bütçe 2 katına çıkınca böle bi durum oluştu...:)
Anladım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme