Merak ettiğim bir husus var. Sistemleriniz ve bunların ortalama kullanımına göre gelen elektrik faturanız?
Bizim evde elektriği benzin gibi yakmasına sebep olan bir PC mevcut.
Sistemim imzamdaki gibidir ve 2 aydır çalışmadığım dolayı günümümn neredeyse tamamını PC min başında geçiriyorum
bu ayki gelen elektrik faturası 106TL, geçen ayki 85TL
Sizlerden istediğim sisteminizin özellikleri, ne kadar sıklıkla oturduğunuz ve elektrik faturanızdaki fiyat :)
Not: En çok güç tüketen ekran kartı olduğundan dolayı konuyu buraya açtım
USTA BİLİYORSUN Kİ GTX 470 ÇOK YAKAR SÜREKLİ MAKSİMUM ÇÖZÜNÜRLÜKTE VE AYARLARDA OYUN OYNUYORSAN KARTIN TÜKETİMİDE TAVAN YAPAR
/>
Benimki kadar çok yakmıyor ama işe bak acilen akrtı değiştirmem lazım
Arkadaşlar GTX 470 gibi çok elektrik tüketen bir ekran kartınız bile olsa her gün 5 saat oyun oynasanız bile ayda bir bilgisayar 15 - 20 TL den fazla elektrik yakmaz. Her gün 5 saatten fazla oyun oynarsanız orasını bilmem. ( GTX 470 gibi çok çeken bir ekran kartı olan ve her gün 10 saat ve üstünde oyun oynayanın bilgisayarı ayda 40 TL elektrik yakabilir) Ben her seferinde aynı şeyi buraya yazıyorum 80+ ve daha kaliteli bir güç kaynağı aldığınızda güç kaynağına verdiğiniz para 1 senede fazlasıyla elektrik faturalarınızdan düşmüş olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme