Şimdi Ara

Sisteminize göre 'Elektrik faturasınız' ne kadar geliyor? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bedevi1903

quote:

Orijinalden alıntı: uNequAL

Merak ettiğim bir husus var. Sistemleriniz ve bunların ortalama kullanımına göre gelen elektrik faturanız?

Bizim evde elektriği benzin gibi yakmasına sebep olan bir PC mevcut.

Sistemim imzamdaki gibidir ve 2 aydır çalışmadığım dolayı günümümn neredeyse tamamını PC min başında geçiriyorum

bu ayki gelen elektrik faturası 106TL, geçen ayki 85TL

Sizlerden istediğim sisteminizin özellikleri, ne kadar sıklıkla oturduğunuz ve elektrik faturanızdaki fiyat :)

Not: En çok güç tüketen ekran kartı olduğundan dolayı konuyu buraya açtım

USTA BİLİYORSUN Kİ GTX 470 ÇOK YAKAR SÜREKLİ MAKSİMUM ÇÖZÜNÜRLÜKTE VE AYARLARDA OYUN OYNUYORSAN KARTIN TÜKETİMİDE TAVAN YAPAR

/>

Benimki kadar çok yakmıyor ama işe bak acilen akrtı değiştirmem lazım

• Arkadaşlar GTX 470 gibi çok elektrik tüketen bir ekran kartınız bile olsa her gün 5 saat oyun oynasanız bile ayda bir bilgisayar 15 - 20 TL den fazla elektrik yakmaz. Her gün 5 saatten fazla oyun oynarsanız orasını bilmem. ( GTX 470 gibi çok çeken bir ekran kartı olan ve her gün 10 saat ve üstünde oyun oynayanın bilgisayarı ayda 40 TL elektrik yakabilir) Ben her seferinde aynı şeyi buraya yazıyorum 80+ ve daha kaliteli bir güç kaynağı aldığınızda güç kaynağına verdiğiniz para 1 senede fazlasıyla elektrik faturalarınızdan düşmüş olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.