himym,new girl, the big bang theory ve en son friends izledim sitcom olarak ders çalıştıktan kafa dagıtmak amaçlı izleyecegim bişey arıyorum şimdi seinfeld'e baktım biraz ama pek güldürmedi daha başlardayım ondandır belki bana iyi bir sitcom önerir misiniz yoksa seinfeld sonradan açar mı? tavsiyeleri bekliyorum
Scrubs The '70s Show Seinfeld da açılıyor. Bunlar dışında mockumentary tarzında The Office ve Parks and Recreation'a da bakabilirsin.
2 broke girls
quote:
Orijinalden alıntı: Ron Swanson
Scrubs The '70s Show Seinfeld da açılıyor. Bunlar dışında mockumentary tarzında The Office ve Parks and Recreation'a da bakabilirsin.
bakacagım bunlara çok teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: Lauren Cohan
2 broke girls
teşekkürler
2 Broke Girls 'i kesinlikle tavsiye ediyorum 5.sezon bitti efsane bir şey en az bi 5 sezon daha devam eder inş.
Kardeşim iyi bi başlangıç yapmışsın benim önerilerim: The Big Bang Theory Friends(tavsiye ederim) How I Met Your Mother(friends çakması denmesine karşın bence efsanedir) It’s Always Sunny in Philadelphia(kesinlikle tavsiye ederim) Mistfits Coupling(tavsiye ederim) Chuck(tam komedi sayılmaz ama fena değil ) Community Suits