Bildirim
site acarken yabancı dil destegi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
1 - iki ayrı site yaparsın.
2 - dil dosyası oluşturursun. Örnek TIKLA -
ya ben ordan bir sey anlamadım. yani yaptıgım siteyi nasıl iki defa mı kopyalacagım ve siteyi html olarak yaptım . -
html olarak yaptıysan hiç kendini zorlama birde ingilizce hazırla aynısından html le site çok uğraştırır -
yani diyorsun ki siteyi tektek ingilizceye cevir . iyide bunu yapamam çünkü ingilizce ben de o kadar yok . veya ben almanca yapmak istedim o zaman almanca mı ögrenecem . bunu bir caresi olmalı ama nasıl . sadece siteye girdigin zaman işte türkçe mi ingilizce mi olsun istiyorum tıklayınca tüm dosyalar degişin bunu bir çözümü yok mu yani.... -
Bilmiyorsan yapmayacaksın -
sagol Baron17
bu kadar sert olmana gerek yok . burası paylaşım yeri biliyorsan söylersin bizde teşekkür edriz. bilmiyonsada tesekkür ederiz.. -
arkadaşım öle otomatik bir sistem yok türkçeyi ingilizceye çevirsin.. Öyle sanıyorumki yabancı bir dil bilmediğin için birebir çevrilebileceğini düşünüyorsun.. -
HTML de hiç şansın yok kardeş oturup hangi dilde olmasını istiyorsan tek tek çevirmen gerek bunu. Eğer ASP veya PHP gibi bir dil kullansan daha farklı olurdu ve basit olurdu bu işler. Ama onlar içinde yine hangi dil istiyorsan o dilleri bilmen gerek ( az çok ) . Eğer hiç bilgin yoksa ( dil olarak ) bilen kişilerden yardım alıp yazıları onlara çevirtmen gerekiyor. Eğer basit bi şeyse ingilizceleri ben çevirim ama geniş bir site ise herkes buna bir fiyat ister tabii..
Yardıma ihtiyacın hala varsa msn imzada... -
şimdi zaten şöyle düşün. menüleri vs yi diyelim çevirttin bir şekilde ( php veya asp için konuşuyrsak bunları en basit joomla php nuke gibi sistemlerle çözersin) ama içeriğin nasıl ingilizceye çevrilmesini düşünebilirizki?
oyüzden arkadaşlarıma katılıyorum. en prtaiği -ki zaten html se başka çaren de yok- tek tek çevirmek.
ama sadece menüler vs değişsin diyorsan benim bildiğim "php nuke" senin için en kolayı olacaktır. -
arkadasklar sogolun anlaşılan baya bir zor olacak . en iyi bizde siteye koymayız. olur biter . yardım lar için tesekkürler.. -
önder kardeşim bak adam anlatmış sana aynen dogrudur yani kaç dilde siten açılsın istiyorsun aynı siteden okadar yapacaksın sonra sitene girende hangi dile tıklarsa o açılacak benim sitem 10 dilde hepsini kaldırdım google.tr haricinde arattırıyorum sitemi ilk 500'e bile girmiyor yani anlayacagın uzun hikaye çok prof bir siten olacak ve uluslar arası iş yapıyorsan o zaman başka ama olay budur,kolay gelsin..
quote:
Orjinalden alıntı: _qwerty_
1 - iki ayrı site yaparsın.
2 - dil dosyası oluşturursun. Örnek TIKLA
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X