beyler hala logine server con... diyor sizdede aynımı yoksa yoğunluktan doalyı dosyayı flaNMI INdıremıyorum ?
aynı bizdede
uff yaa bi gelmedi
Hala Açılamadı Yaaawww
Nasıl olsa açılınca manes açıldı diye 5 konu açılcak ozmn anlarız açıldığını
VALLA YA ARTIK ACILSIN SU SERVERLARR KACINCI TIKLAYISIM ARTIK BILMIYORUM
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
Eveet Katılıyorum AYNEN öle oluur
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
+31
Yeni acc aldım yihuuuuuuuuuuuuu ö
klan falan varmı benide alın
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Mynetten direk oluyor.Anında maıl kotanızda
yeni account ları alın beyler hazı olsun.premium suz girmesi zor olacak.ben warrior olacaktım ama asaassin olacam.human olanlarla birlikte olup hızlı kasalım derim.2 tane heal ci olursa hemen kasılırız.
manes e geçecek arkadaşlar kesecek solucan bulamayabilirler
Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. bu ne demek üyelik açıyorum
Banada öyle bişey demişti daha öncekilrde baska U.name yazdım ve baska maıl adresı bi daha karsılasmadım o hata ile bi dene istersen sende
quote:
Orjinalden alıntı: CaZiBe
quote:
Orjinalden alıntı: Lasombra
beyler hala logine server con... diyor sizdede aynımı yoksa yoğunluktan doalyı dosyayı flaNMI INdıremıyorum ?
aynı bizdede
ii o zman sadece bende sorun olmasında ezik kalmıyak aranızda
quote:
Orjinalden alıntı: özgürgün
Account creation failed. Please check that you have filled out all fields marked required and try again.Click here to try again. bu ne demek üyelik açıyorum
üyelik bilgilerinde ya eksiklik var ya email daha önce kullanılmış yada yanlış doldurmuşsun tekrar dene diyo
quote:
Orjinalden alıntı: özgürgün
Kardeş aynı isim ve soyisimle fazla üyelik aldiysan böyle yapar.. Girdigin bilgilerin hepsini değiştir öyle dene olacaktir
ooFF Usko Açılsın Manesi Ne Yapacağıızzz
quote:
Orjinalden alıntı: D@n93rMert
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
Mynetten direk oluyor.Anında maıl kotanızda
ben hotmail den aldım önce yeni bi hotmail hesabı aldım sonra id aldım 2 dk geçmedi Aktivasyon linki geldi