Şimdi Ara

Site açmada acemiyim yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçtiğimiz gün bir site açtım .Oyun haberleri falan paylaşacağım diye bir tema satın aldım fakat fotoğraflarda belirtiğim yerleri kaldıramıyor veya değiştiremiyorum ne yapmam lazım ? Yardım ederseniz sevinirim, daha çok acemiyim.

Not: Konuyu yanlış yere açmış olabilirim, sorun olursa uyarabilirsiniz.

• eklentiler bölümünden pasif yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailix

eklentiler bölümünden pasif yapabilirsin.

İki eklenti vardı ikisini de pasif yaptım fakat değişen bir şey yok anlatmak istediğinizi biraz daha açar mısınız ?
  • pm atıldı.
  • mk aynı konuyu ben actım sagolsun bı arkadas (Sanırım acımıs) tek cevap yazmıs bu ise saglam gırmeyı planlıyorum Com adını ne kadara aldın kardesım??? bır sıtede 16 tl yazıyor sakamı cok ucuuz degılmı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncb0220

mk aynı konuyu ben actım sagolsun bı arkadas (Sanırım acımıs) tek cevap yazmıs bu ise saglam gırmeyı planlıyorum Com adını ne kadara aldın kardesım??? bır sıtede 16 tl yazıyor sakamı cok ucuuz degılmı??

hosting de alman gerekiyor sadece 19 tl olsa iyi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyKenDuu16

quote:

mk aynı konuyu ben actım sagolsun bı arkadas (Sanırım acımıs) tek cevap yazmıs bu ise saglam gırmeyı planlıyorum Com adını ne kadara aldın kardesım??? bır sıtede 16 tl yazıyor sakamı cok ucuuz degılmı??

Coookkk acemiyim parada az ne yapacagız ALLAHa acacagım ellerimi bırde soz verecegım yarabbii sen yardım et yoksa Ben cıkamam ısın ıcınden ALLAH SANA BANA yarrdım ede ınss dua ıle..
  • quote:

quote:

BABACAN TRILYON OLSA YATIRIRIMDA YOOK ISTE YOOKK 100 TLM VAR BORC ALMAM GEREKIYOR
  • quote:

quote:

quote:

Coookkk acemiyim parada az ne yapacagız ALLAHa acacagım ellerimi bırde soz verecegım yarabbii sen yardım et yoksa Ben cıkamam ısın ıcınden ALLAH SANA BANA yarrdım ede ınss dua ıle..

para aslında çok sorun eğil 100 tl iyi bi 30 tl falan daha eklersen daha iyi :D Bende çok usta sayılmam zaten açtığım konudan anlamışsındır :D Bu forumlarda kafana takılan her şeyi sorabilirsin arkadaşlar cevaplayacaklardır . Umarım şansın yaver gider İnşallah da bu işlerden istediğini alabilirsin.

• HAY ALLAH RAZI OLSUN YALNIZ BENIMKI SATIS ICIN PLATFORM OLACAK EMINMKI BU KADAR UCUZA CIKAMAM ISIN ICINDEN C(COK KAPSAMLI) ALLAH GONLUMUZE GORE VERSIN ARKADAS :) DUA ILE SAYGILAR..
  • Arkadaşlar okadarda abartmayın. Büyük bir site açmayacaksanız domain + hosting 30 40 liraya açarsınız bir site. Bu sıralar .org 6 lira mesela. Ufak Hostinglerde ortalama 15 20 liradan başlıyor. Bu arada kardeş o muhtemelen tema sayfalarından veya tema ayarlarından düzenleniyordur. Tema ayarlarına girin orda vardır düzenlenecek yer. Eğer tema ayarlarınız yoksa Görünüm'den Düzenleyiciye girin. Tema sayfaları vardır orda. Her sayfada arayın değiştirilecek yerleri bulursunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.