Bildirim
Site Fikri?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
domain ismi mi=
NE İle ilgili bunlardan bahset -
yok kurulacak sitenin konusu şeklinde kurmak istiyorum fikir gelmiyor aklıma -
Herşey kurulmuş be hocam daha ne kurcan -
kişisel,ise isminle al
öylesine geyik için ise komik bişeyler
müzik tarzınla ilgili olabilir,
forum olabilir...
bunları en iyi sen karar verebilrsin -
uff lütfen bir fikir verin yaw -
Forum kuracaksan çok fazla zaman ister. Kodlamayı bilmiyorsan zaten uğraşma. Ben kurdum şuanda var ama üye gelmiyor naparsın. Geyik Komedi daha doğrusu ekşi gibi bi yer kurabilirsin ama o da az çok kodlama gerektirir bi de oranın tek başına altından kalkamazsın. Müzik sitesi kurma 1-2 sene ayakta duruyor ismi duyulunca çat " bu siteye erişim engellenmiştir " ..
Forum felan kuracaksan hiç kurma gel bizim siteye ben sana istediğin rütbeyi veririm. Banada arkadaş lazım
Ekleme : Free site düşünüyorsan git öl bu kadar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi вєяк -- 12 Şubat 2009; 16:17:28 >
-
ya 306 ünü olan php&asp host var securitymasterz.com domain var ama hiç bir şey yapamıyorum fikir yok boş boş duruyor. olmadı yeni domain alıacm zaten ama fikir lazım :) bu domaine uygun fikir süper olur gerçi :) -
UP -
UPPP!P!!!! -
I_II* -
para kazanmak için kuracaksan googleden falan zor millet tıklamıyor o reklamlara şimdi ama zevkine keyfine bir şey yapacaksan blog fotograf türü birşeyler yap günlük haftalık yazılar yaz içini dökeceğin bir site kur.
tadını çıkar. -
wordpress kur kardeş.güzel temalı,içinde güvenlik programları ücretsiz se ücretsiz paralıysa yarım versiyonları bırak artı güvenlik çözümleri vs konuları ekle.içerğini kendin yaz.daha çok hit gelir -
Bedava olmasını İstiyorsan Yardımcı Olabilirim Kardeş Pm atarsan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X