Şimdi Ara

SİTE HİT YAPMAK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merabalar kendime ait bir restorant sitesi tasarladım ve siteyi tamamladım

ancak bunun googleda üst sıralara çıkması için ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz ?

yani adam benim restorantın ismini yazdınmı çıkması için mesela

yardımlarınız için teşekkürler hayırlı ramazanlar iyi günler

• yasintarlan kullanıcısına yanıt
    siteninin bir linkini verde bakalım ona gore birşeyler deriz
  • 1. google url kayıt ol
    2 google webmaster a kayıt ol
    3. sitendeki resimlerin ismi anlaşılır konu ile alakalı olsun misal zeytin yağı resmine gidipte sitene abc gibi isimler verme : zeytin_yagi.jpg olabilir misal
    4. sitende H1 tagından H6 tagına kadar hepsibi kullanmaya çalış bold italıc vs bunlarıda kullan
    5. site içi linkler ver kendi sitende
    6. sitende flash olmasın
    7. sitenin liki misal :www.sitem.com/haber.php yadawww.sitem.com/haber.html olmasın ;www.sitem.com/php-dersleri.php , yadawww.sitem.com/php-ile-java-arasindaki-farklar.html gibi olsun
    8.sitenden dışarı link verme mesela free html template kullandın onun içindeki dışarı linkleri bile temizle kendi sitenin belli yerlerine link ver
    9. mesela senin siten php programlama sitesi sen php ile ilgili çalış gidip komik videolar yayınlama
    10. alan adın adam akıllı olsun misalwww.phpkodlari.com gibi senin siten php anlatıyor ama sen gidipte donanimbizimisimizbilader.com alırsan olmaz
    11.güncel ol
    12. benden ordan burdan haber kopyalıyıp yayınlama
    13http://www.hituyekazan.net/ bak
    14. forum sitelerine tanıtım yazıları yaz kendi siteni anlatan
    15 mesela biz senınle bır konuyu anlatıyoruz senın stendebu konun gozumu var 3, tekil kişi olarakwww.gggle.com yazıp gitme ; anakart tamiriniwww.anakartustasi.com adresinden bulabilirsiniz de google sever böyle jestleri :)
    daha çok varda benden bu kadar :)

• cafe benzer web sitesi tüm tag name filan yapmıştım bütün resimlerde önce kafe ismi sonra ne ürün olduklarını yapıp değiştirdim

içerisinde gereksiz tüm linkleri sildim ve oldukça indirgedim.

sizin dediğiniz maddelere göz atıcağım şimdi.

zaten sitenin kendine has ismi var

mesela cafemizin ismi thebakers biz gidip thebakers.com.tr aldık mesela

sadece biri google thebakers yazdınmı veya thebakers kafe yazdınmı biz çıkıcakmıyız o lazım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasintarlan -- 25 Temmuz 2014; 7:22:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.