Şimdi Ara

Site Kodunda bir Sorum Olacaktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • <newsText textBgColor="0xFFFFFF"><![CDATA[<font color="#000000">LİNKİN YANINDAKİ AÇIKLAMA METNİ - <a href=" LİNK ">LİNKDE GÖRÜNEN METİN</font>]]></newsTe

Ben flash bir siteyi düzenliyorum amatör bir çalışma ama takıldığım bir yer var ben bu kodu yazıyorum istediğim gibi oluyor fakat linkten sonra aynı şekilde bir açıklama metni ve link vermek istiyorum ama ne yaptıysam olmadı ya kodlama komple sorun veriyor yada yazdığım normal yazı link yazısı gibi devam ediyor bilen bir arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim...

• yokmu yardım edecek birisi sedece şu linkle yazıyı nasıl ayıracam onu istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DonVito58 -- 20 Şubat 2012; 16:55:05 >
  • arkadaşlar yanlış yeremi açtım konuyu ben
  • Soruna yanıt bulman için daha detaylı anlaşılır şekilde yazman gerekirdi Flashamı link vericeksiniz yoksa footerdan bir linkmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingReis

Soruna yanıt bulman için daha detaylı anlaşılır şekilde yazman gerekirdi Flashamı link vericeksiniz yoksa footerdan bir linkmi ?

Kardeş öncelikle kod yukarıdaki gibi ben sadece yazılarını değiştiriyorum sitenin site hazır bir site notepad++ ile değişiklik yapıyorum link veriyorum linkten önce link hakkında yazı yazıyorum buraya kadar oluyor fakat bu kodu yazdıktan sonra alt satıra bu kod gibi bir kod daha yazmam gerekiyor fakat yazdığım yazı önceki link verdiğim yazıyla devam ediyor ben bu link ile yazıyı ayırırsam site bitecek ne denediysem olmadı ya link olarak yazı devam ediyor yada kodlar komple hata veriyor sitede o kısım görünmüyor

Anlayacağın ben bu link ten sonra yazı yazamıyorum link olarak devam ediyor sadece bunları ayırmak istiyorum..
  • Tamam Hallettim Arkadaşlar KOd bittikten sonra </a> koymam gerekiyormuşş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.