Bildirim
Site kurma fiyatı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Domain ve host konularını araştırdım bana sadece kendi isteklerim diğrultusunda takip edebileceğim bir site söylermisiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Web sitesi tasarımı yaptırmak ve kişisel maksatlı kullanıma uygun bir web sitesi sahibi olmak istersenizwww.dinamiksoft.com web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tüm cihazlar ile uyumlu (responsive), seo dostu, özgün web sitesi tasarımları yapıyorum. İlgilenen kişiler üzerinden bana ulaşabilirler. -
Merhaba kodlama bilgisi olmadan web sitenizi kendinizde kurabilirsiniz detaylı bilgi için: Tıklayınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3C704DB7A -- 13 Ocak 2020; 14:18:2 > -
Öncelikle siteniz kime hitap edecek konusu ne olacak? Domain ve host a para verirsiniz kalıp olarakda wordpress kurarsınız konuya uygun birde tema buldunuzmu ücretsiz olanlardan site tamamdır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Detaylı bilgi verirseniz yardımcı olabilirim. Wordpress alt yapısı istersen uygun fiyata yaparım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X