Şimdi Ara

site otoparkı, bariyer ve 2 araç sıkıntısı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: beyinsis

Anlamsız bir kural. Perpa otoparkına kartla girilip çıkılıyordu. Çıkış yapılmadan girilemiyordu. Tek kartla iki araç sokmayı başaramadık ne yaparsak yapalım
    Senin gibilere önlem amaçlı bir kural

Anlaşılıyor ki gayet anlamli. Sen aracın içerdeyken kartı alıp o kartla baksa araç sokacaksin içeri ve senin gibi bir kaç kişi daha yapsa o otoparka hakkı olan başka birine yer kalmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılan Serdar

Senin gibilere önlem amaçlı bir kural

Anlaşılıyor ki gayet anlamli. Sen aracın içerdeyken kartı alıp o kartla baksa araç sokacaksin içeri ve senin gibi bir kaç kişi daha yapsa o otoparka hakkı olan başka birine yer kalmayacak

Alıntıları Göster
    Perpadaki için anlamsız demedim. Bu arkadaşın sitesi için dedim. Sistemi perpadaki gibi ayarlarsın tek kartla daima tek araç girebilir, kişi hangi aracını isterse o aracını sokar otoparka. kimse mağdur olmaZ.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendimi yanlış izah veya eksik izah ettim sanırım, 1 aracım ıle otoparka girerken 1 aracım işyerinde kalıyor ancak stickerım işyerinin önünde kalan araçta olduğu için giriş yapamıyorum.

her şekilde sadece kendi park yerimi kullanıyorum , sadece 1 tane, bana tahsis edilmiş olan park yeri, hakkım olan yer.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.