Şimdi Ara

Site tasarımı hakkında görüşleriniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana gayet güzel geliyor ama eleştirilere açığım ?

Nereler göze batıyor , neler güzel olmuş ve
    en önemlisi siteyi nasıl daha interaktif hale getirebilirim ???

TIKLAYIN ...

• Uzun Bir Süre Sonra Güzel Bir Site Reklamı Yapıldı Çok Teşkkür Ederim

Yasak Burada Reklam Ama Olsun Seninki Yasak Sayılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: soyturk

Uzun Bir Süre Sonra Güzel Bir Site Reklamı Yapıldı Çok Teşkkür Ederim

Yasak Burada Reklam Ama Olsun Seninki Yasak Sayılmaz...
    Ne için teşekkür ??
    iyimi yani ??

Saol görüşün için!

• quote:

Orijinalden alıntı: sureyyaozkoru

Ne için teşekkür ??
    iyimi yani ??

Saol görüşün için!

Alıntıları Göster
    Bencede gayet iyiwww.menzilbilgisayar.com dan sonra..
    Bi de bu adamlar kendilerine tasarımcı diyorlar...

• quote:

Ne için teşekkür ??
    iyimi yani ??

Saol görüşün için!

Alıntıları Göster
    güzel bi site, yalnız üstte sayfayı soldan sağa doldurmuşsun, alta taraf ince olmuş, bence üstleride incelt!Aynı hizada olsun aşağı tarafla!

• quote:

Orijinalden alıntı: Emir Hattab

güzel bi site, yalnız üstte sayfayı soldan sağa doldurmuşsun, alta taraf ince olmuş, bence üstleride incelt!Aynı hizada olsun aşağı tarafla!

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: savasay

kardeş tam anlayamadım ne demek istediğini ??

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: savasay

kardeş tam anlayamadım ne demek istediğini ??

Alıntıları Göster
    Bir Emlak sitesi nasıl interaktif hale gelir ???
    Görüşlerinizi bekliyorum !!!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    ßencede oLdukca GuzeL oLmus eLLerinize SağLık
  • quote:

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel olmuş. Tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polter -- 10 Haziran 2005, 16:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: polter

Gerçekten güzel olmuş. Tebrikler.

Alıntıları Göster
    Gerçekten güzel ve sade olmuş ellerine sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSSembLy

Gerçekten güzel ve sade olmuş ellerine sağlık

Alıntıları Göster
    Ellerine sağlık arkadasm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: KamiLOwen

Ellerine sağlık arkadasm..

Alıntıları Göster
    beyendim hocam. nadir görüyorum güzel site burada. bu arada hocam menü için flash kullanmışsın. neden? neden diye soruyorum çünkü elinde flash gibi bir kaynak varken menüyü fade in hariç tamamen stabil yapmışsın. üzerine geldiğinde inceden atraksiyon yapsa hoş olur dedim kendi kendime. bide ana menü altında hiç boşluk bırakmadan pull down form ve yazı koyman biraz rahatsız edici. biraz marjin bıraksan daha güzel olabilir. ben anasayfaya geri dönüş bulamadım. her seferinde url yi tekrar girdim. belki ben bulamamışımdır.

ben sana birşey daha önermek istiyorum. sağ tarafa koyduğun bölümü sola koyup daha ince yaparsan daha uyumlu olabilir. sola koymasan bile biraz inceltmekte fayda olabilir. çünkü esas alanı biraz kısıtlamış. ve altta kocaman boşluk oluşmuş.

ama renk uyumuna ve fontlara çok başarılı diyorum. genel görünüş oldukça iyi. eline sağlık.

• quote:

Orijinalden alıntı: dreamon

beyendim hocam. nadir görüyorum güzel site burada. bu arada hocam menü için flash kullanmışsın. neden? neden diye soruyorum çünkü elinde flash gibi bir kaynak varken menüyü fade in hariç tamamen stabil yapmışsın. üzerine geldiğinde inceden atraksiyon yapsa hoş olur dedim kendi kendime. bide ana menü altında hiç boşluk bırakmadan pull down form ve yazı koyman biraz rahatsız edici. biraz marjin bıraksan daha güzel olabilir. ben anasayfaya geri dönüş bulamadım. her seferinde url yi tekrar girdim. belki ben bulamamışımdır.

ben sana birşey daha önermek istiyorum. sağ tarafa koyduğun bölümü sola koyup daha ince yaparsan daha uyumlu olabilir. sola koymasan bile biraz inceltmekte fayda olabilir. çünkü esas alanı biraz kısıtlamış. ve altta kocaman boşluk oluşmuş.

ama renk uyumuna ve fontlara çok başarılı diyorum. genel görünüş oldukça iyi. eline sağlık.

Alıntıları Göster
    logo falan hep flash uzerinden az biraz hareketlilik olsa imis cok guzel olurmus,dreamon'a bu konuda katiliyorum.
    birde sanirim mozillada sorunlu
    Bu arada tebrikler çok hoş bir site

• quote:

Orijinalden alıntı: metalnotdead

logo falan hep flash uzerinden az biraz hareketlilik olsa imis cok guzel olurmus,dreamon'a bu konuda katiliyorum.
    birde sanirim mozillada sorunlu
    Bu arada tebrikler çok hoş bir site

Alıntıları Göster
    Güzel...

• quote:

Orijinalden alıntı: TooBy

Güzel...

Alıntıları Göster
    üst kısım flash ama hiçbir atraksiyonu yok.. ps kullanmayı bilmiyorsun sanırım. çok ufak bi efekt var o da göze hiç çarpmıyor. biraz daha hareket olsa çok daha güzel olur.

• çok güsel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamon

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: dreamon

Dostum görüşlerin için saol ama ""bide ana menü altında hiç boşluk bırakmadan pull down form ve yazı koyman biraz rahatsız edici"" derken ne demek istediğini anlamadım ??

Ayrıca ana sayfaya dönüş her sayfada mevcut tıkla istersen

Ayrıca banner tasarımındaki sadelik hakkında görüşlerinize SONUNA KADAR KATILIYORUM !
    Gerçekten efekt eksik . biraz atraksiyon olmalıydı! , hatta bi arkadaş revolver efekti falan koy demiş ama Swish kullanıyorum ve bunu yapmayı bilmiyorum , çok denedim!
    En yakın zamanda banner olayını daha hoş bi flash la değiştiricem !

Bide Sağ kolonu sola almam ama inceltebildiğim kadar incelttim zaten , eski hali daha kalın ve berbattı !

Görüşleriniz için tekrar tekrar saolun !
    Sorunları halledince tekrar bi kamuoyu yoklaması yaparız !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sureyyaozkoru -- 11 Haziran 2005, 16:47:14 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: dreamon

Dostum görüşlerin için saol ama ""bide ana menü altında hiç boşluk bırakmadan pull down form ve yazı koyman biraz rahatsız edici"" derken ne demek istediğini anlamadım ??

Ayrıca ana sayfaya dönüş her sayfada mevcut tıkla istersen

Ayrıca banner tasarımındaki sadelik hakkında görüşlerinize SONUNA KADAR KATILIYORUM !
    Gerçekten efekt eksik . biraz atraksiyon olmalıydı! , hatta bi arkadaş revolver efekti falan koy demiş ama Swish kullanıyorum ve bunu yapmayı bilmiyorum , çok denedim!
    En yakın zamanda banner olayını daha hoş bi flash la değiştiricem !

Bide Sağ kolonu sola almam ama inceltebildiğim kadar incelttim zaten , eski hali daha kalın ve berbattı !

Görüşleriniz için tekrar tekrar saolun !
    Sorunları halledince tekrar bi kamuoyu yoklaması yaparız !!

Alıntıları Göster
    eline sağlık emek verilerek yapilmiş çok güzel bi site

• quote:

Orijinalden alıntı: arızalı

eline sağlık emek verilerek yapilmiş çok güzel bi site

Alıntıları Göster
    Gerçekten çok emek harcadım , bu son hali ama sürekli yeni bişeyler katmaya çalışıyorum !
    Teşekkür ederim !
  • quote:

Gerçekten çok emek harcadım , bu son hali ama sürekli yeni bişeyler katmaya çalışıyorum !
    Teşekkür ederim !

Alıntıları Göster
    yani demek istediğim: kadraja swish menü yapmışsın ya, satılık kiralık firmamız falan diye. işte onun altında sayfaya çok çabuk girmişsin. iki tane çoktan seçmeli menü tuşu var satılık kiralık diye. o kadraja çok yakın olmuş, belki biraz marjin bırakmak hoş olabilir.

tekrar eline sağlık.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.