Şimdi Ara

SİTE TASIMA VE LİNK DEGİŞİMİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM LAR arkadaslar ben çok az bir bilgi ile wp siteler hazırlıyorum tamamen kendıme ait para kazanmak amaclı deil
    merak ettigiim 1 konu var
    diyelimki aa .com adın da bır sıtem var içerigide birhayli yogun bu sitemi yeni actıgım bb.com atlı sıteme nasıl taşıyabilirim taşımayı başardım dıyelım aa.comdakı lınk lerı bb.com a nasıl dönüştürebilirim
    yardımlarınızı bekliyorum kullanmakda oldugum sıtemı yenı atıgım sıtelerime tasımak ıstıyorum içerikleri teker teker yenıden yuklemek çok uzun zaman alıyor resımlı anlatımlarınızı beklıyorum saygılar

• tam emin değilim ama ftp transfer den olabilir galiba
  • ilgilendigin için tşk ler siteyi taşımak ıcın ftp gerekli bunu yaptım sıteyı tasıdımda ama yenı yukledıgım sıte dekı içerikler
    eski sitenın lınk ını tasıdıgı ıcın sorun cıkıyor her hangı bır ıcerıge tıkladıgım anda dırek eskı sıteye gıdıyor saygılar
  • wordpress dışa aktar seçeneği ile
  • Dün; 15:21:52
    Paylaş
    wordpress dışa aktar seçeneği ile

Pull Me Under / Wither / As I am / On The Backs Of Angels / Take This Life / Another Day
    Progressive Metal / Heavy Metal
    Potansiyel Art Direktör / Grafiker
    deviantART Profili TIKLA
    BAZI LOGO ÇALIŞMALARIM

cvp ın ıcın tskler ama tam olarak sorumun cevabı bu deıl sanırım ayrıntılı anlata bılırmısın saygılar
    sorunumu tam olarak anlaya bılmenız adına www.my-happy-games.com bu asıl sıtem ve buda yenı sıtemwww.miniclipminiclip.me tıklarsanız sorunumu anlaya bılırsınız saygılar

• dosyaları başarıyla taşırsan linklerin diğer sitedeki gibi sorunuz çalışması lazım
  • şimdi eski sitenwww.aa.com olsun sen bir sayfada linkiwww.aa.com/sdf/index.html yaptıysan mecbur linki değiştirmen lazım eğer linki /sdf/index.html yaptıysan eski sitene gitmez sayfanın bulunduğu sitenin ismini alır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim ögrenmeye çalıstıgım seyde bu my-happy-games.com bu benım ana sıtem yenı actıgım sıtem ıse miniclipminiclip.me ana siteyi yedekledım verı tabanını db yıde yedekledım miiniclipminiclip.me olan alan adına kurdum sorunsuz calısıyor ama yenı sıtedekı tıklanan her içerik eski siteye gidiyor eski sitenin link lerini içeriklerden nasıl kaldırıp yeni sitenin linkini yerlestırebilirim bunun bir yolu varmı saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.