Şimdi Ara

Sitede 228 ama Kagitta 336 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

yazık sana hocam kaydırma mı yaptın vaah vaah

kaydırmanın şakasını bile söylemeyin bana

• quote:

Orijinalden alıntı: master1400

hepinizde yediniz :D ulan kos koca ösym hiç hata yaparmi

• Hiç Yapar mı (!) tövbe haşa çarpılırız
  • nelerle ugrasıyoz way anasını sayın seyirciler...
  • Zaten sınavı kötü geçen herkes "kaydırma yaptım" diye başarılı bir öğrenci olduğunu ifade etmeye çalışır.

Ya bir de 228 puan ile 336 puan arasındaki uçurum insanı deli eder. Keşke oyun yaparken sayıları birbirine biraz daha yakın seçseydin.
    Sen yine iyisin. Ben nice kişilerle konuştum, kaç puan aldığımı sordular hep. Puanımı söylediğimde ben de onların puanını sordum. 450 puandan aşağı bir puan söyleyen olmadı. Sanki 450 puan var da. (İnternet ortamında oldu bunlar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fiend -- 8 Ağustos 2009; 18:38:32 >
  • Kaç yaşındasın cidden merak ettim.
  • Öss ye girdiğime göre?
    19
  • kötü şaka

ayrıca ösym hiç hata yapar mı derken?
  • aklıma sürüsünü kurda kaptıran yalancı çoban hikayesi geldi niyeyse. çoluk çocukla uğraşmayalım, bu konuya girip beş dakikasını bu yalancı çobana harcayan kendime de diyecek bir şey bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Coffey

kötü şaka

ayrıca ösym hiç hata yapar mı derken?

zaten ösym nin kendisi hata...
  • bu bu tiplere dingil diyoruz kısaca
    yanlış anlaşılmasın dingil : tekerlegi dondüren mil
  • mesajı okuduğum an kısa bi düşünme payından sonra fake olma ihtimali üzerinde kuvvetle durdum ve ilerleyen mesajlarda yanılmadığımı gördüm

228 ile 336 arasında tam 108 puan var

108 puan düşük almak için 3 tane testten ilk sorudan itibaren kaydırma yapmak lazım böyle bir mallığı konuyu açan üstün zeka şahsiyet bile yapmaz heralde.

ikinci bi mevzu 108 puan düşüğünü alan biri nasıl oluyorda tercih yapıyor düşük yerleri yazıyor

üçüncü bir mevzu ben niye böyle bi mal için uzun uzun yazı yazıyorum işim gücüm yok mu benim tövbe tövbe
  • bu herife 228 bile fazla
  • 336 yapsa asıl o şaşırtıcı olurmuş Tabi diğer girenlere de haksızlık.

O kadar dert yanan bekleyen adam var burda, bu adam(!) da eğleniyor işte. 2. senesi bir de, ciddiyeti anlaman için 3-5 kere daha gir sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeStAn_YaZaNvidia -- 9 Ağustos 2009; 1:56:52 >
  • Beynini kullan birader..
  • İşte böyleleri üniversite okuyor...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.