Şimdi Ara

sitede yönetici veya admin olmak isterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yöneticilik veya adminlik ariyorum eger beyendigim bir site olursa MODERATÖR lügü düşünebilirim o sitede hergün online olabilirim buldugum konular bilgiler paylaşirim herzaman umutsuz_kalp_26@hotmail.com bana burdan ulaşabilirsiniz mejas lada ulşabilirsiniz.

• KArdeş iyi güzel de daha mesaj sayın 3 beaa böle şeyleri düşünmek için erken bence vermeden almak olmaz die düşünüyorum
  • ya kardeşkafanmi güzel mejas sayimla admin olmak istememin ne alaksisi var bu sitede aramiyorum zatren adminlikl başka sitelerden ariyom
  • Kardeş bende genel konuştum zaten nereye gidersen git bu böyledir die söyledim bende şuan elektrik işi yapıyorum ve bi elektrik sitesi yöneticisiyim bir yönetici olarak söyledim yani saygılar...
  • yok kardeş senini bildigin gibi degil ben çok sitelerde yöneticilik modluk yaptim mod oldukdan sonrada işimi iyi yaptim sonra site kapandi yani senini bildigin gibi öyle degil direk man mod yapan sitelerde var.
  • konu guncell dir arkkadaşlar
  • O ilgi alanada bağlı hiçbir ilgin olmadığı bir site için ne yazabilirsiniz ki? Gel benim siteme yazar ol desem bir arıcılık sitesi için ne yapabilirsiniz? Verimli olacağınızı inanıyorsanız neden olmasın ki.
  • Sayın azkader

Türkçenize bakılırsa bırakın bir sitede yönetici olmayı, kapıcı bile olamazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 6 Haziran 2010; 13:58:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.