Şimdi Ara

Sitedeki Bebeler ve itleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Saçını da çektilermi ?

Off offf ne büyük dert
  • hepsine sıra dayagı çek adam olurlar belki
  • quote:

Orjinalden alıntı: AnotheRDie

Saçını da çektilermi ?

Off offf ne büyük dert

İnsanın arkadaşı olmaması küçük bir dertmi?

Ben etrafımda bunlardan var ve doğru düzgün kişiler yok diyorum.

• quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

quote:

Saçını da çektilermi ?

Off offf ne büyük dert

Arkadaşın yoksa bunu kendinde aramalısın .

Neden hiç arkadaşım yok acaba diye düşündün mü ?
    Sen insanları şöyle şöyle diye küçümsersen olucak iş değil muhabbetin olsun "arkadaş" olun fakat dost olucaksınız anlamına gelmiyor .
    Önce sen sorunu kendinde ara .

• muşta rulaz ya
    al bi muşta herşey okey
  • quote:

Orjinalden alıntı: Can !

Sanada soralım senin yaşın kaç ?

ve bir not daha : Apaçiler heryerde

sakın vurmaya kalkmayasın onların muştaları vardır kırarlar elmacık kemiklerini çok güldüm şu muşta konusuna ya

Neyse abicim sana bişi yaparlarsa sende yap biz arkadaşlarla denize falan gidiyoruz pek böyle olaylar olmuyor çocukluklarına vermek lazım

+9999 ilk söylediğine

ben hikayeyi okurken yarısında koptum adamlar sırtına atlıyo boyunu geçiyo ve sen onları suya atıp 'napıyorsunuz' diyosun 1-edwird geldi aklıma 2-orda onları neden boğmadın?..

çakma edwird

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Unidad Popular

quote:

Saçını da çektilermi ?

Off offf ne büyük dert

Arkadaşın yoksa bunu kendinde aramalısın .

Neden hiç arkadaşım yok acaba diye düşündün mü ?
    Sen insanları şöyle şöyle diye küçümsersen olucak iş değil muhabbetin olsun "arkadaş" olun fakat dost olucaksınız anlamına gelmiyor .
    Önce sen sorunu kendinde ara .

Bunlar arkadaş olunabilecek kişilerden değiller.Ben yüzlerine söylemiyorum bunları ama sinirlendirince onlara söyledim.Hepsine teker teker çok sinirlendim ve söyledim.Onlara it de dedim ama onların yaptıkları az değildi.O kadar insanın arasında onların yaptığı hiç hoş olmadı.Okulda sınıfımda dershanede birçok arkadaşım var ama burda adayı bile yok

• Nerede bu havuz .Ayrıca çoğu eski arkadaşımla takılmaktan sıklıdım saçma sapan espiriler, çocukça şakalar vs.
  • Kardeşe öyle kişiliklerle muhatap bile olma he yine devam ediyorlar çak kafayı yere ser (onu yapmak bile deymez ama)
    Şu muştaya bende çok güldüm ya benimde beyzbol sopam var kaç kişiyi yere sererim
  • 6. sınıfa giden çocuklarsınız normal şeyler bunlar .
    İlerde güler geçersin ama bence buradaki sorun tamamen senden kaynaklanıyor .
    Bi mesafeyle bakmak yerine muhabbet etmeye çalışsan daha iyi olur du sen baştan kaybetmişsin tek takılmaya mahkumsun.
  • Valla bizim burda havuz yok ama arkadas sorunu bende de var benle yasıt bi cocuk var (pek kafa dengim degil ama takılırım) Gerisi kucuk , benden 1-2 yas buyuk 2 cocuk var biri kankam olur kardes gibiyiz digeri de dısarı cıkmaz Analyacagın olmayınca olmuyor adam olsun ki arkadas ol...

EDİT: Bir ekrede dogru yazayım sunları

2.EDİT: Lise 2 ye gecicem yani o kadar vahim durum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 18 Haziran 2008; 16:41:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpello

quote:

Orjinalden alıntı: Can !

Sanada soralım senin yaşın kaç ?

ve bir not daha : Apaçiler heryerde

sakın vurmaya kalkmayasın onların muştaları vardır kırarlar elmacık kemiklerini çok güldüm şu muşta konusuna ya

Neyse abicim sana bişi yaparlarsa sende yap biz arkadaşlarla denize falan gidiyoruz pek böyle olaylar olmuyor çocukluklarına vermek lazım

+9999 ilk söylediğine

ben hikayeyi okurken yarısında koptum adamlar sırtına atlıyo boyunu geçiyo ve sen onları suya atıp 'napıyorsunuz' diyosun 1-edwird geldi aklıma 2-orda onları neden boğmadın?..

çakma edwird

Edwird bence dalga geçilecek biri değil.Bence o sizinle dalga geçiyor.

Katılım zamanı: 12 Eylül 2007; 'den beri burdayım ilk defa böyle birşey yazıyorum

• quote:

6. sınıfa giden çocuklarsınız normal şeyler bunlar .
    İlerde güler geçersin ama bence buradaki sorun tamamen senden kaynaklanıyor .
    Bi mesafeyle bakmak yerine muhabbet etmeye çalışsan daha iyi olur du sen baştan kaybetmişsin tek takılmaya mahkumsun.

Ben 8.sınıftayım.Site dışındaki arkadaşlarımla sorunum hiç olmadı çok iyi arkadaşlarımdır.Ama yinede herkesin kişisel fikridir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.