Şimdi Ara

sitelerin degerlerini yazabilirmisiniz..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    reklamfirmasi.net
    reklamsirketi.net
    reklamfirmasi.com
    sirketkaydet.com
    temizliksirketleri.net
    sorunlariniz.com
    istoctoptancilar.com
    satiliksahibinden.com
    canlibaglan.com
    googlehizmet.com
    oyuncakfirmalari.com
    turkiyeistanbul.com
    alansorgulama.com
    satilikesyalar.com
    rentacarfirmalari.com
    websitetasarimcilari.com

arkadaşlar Vakit ayırıp Yorum yapacak arkadaşlardan ALLAh razı olsun şimdiden
    domainler in Degerlerini yazarsanız.. sevinirim ilk defa böyle bir konu actım umarım hayırlısı olur

• reklamsirketi.com bosta bari com olanıda al hepsinde daha çok eder.Domainlerin güzel.Reklam şirketleri ile görüş satabilirsin.Fiyata gelince kimisi 100000 lira istiyor kimisi 100 kimiside 10 lira.Bence önemli olan sabretmektir.Domain arsa gibidir zaman geçtikçe kıymeti artar.
  • eyv dostum haklısın sadece öyle bi görüş bildireyim dedim

:) ilgin için tşkr
  • googlereklam sayfasini hazir hale getirmelisin bence yapabilirsen reklam la ilgilir bir site ufakta bir ilgi gorurse google amca gelicektir sana emin ol ki o zaman da degerini sen soylersin :)
  • Aslında Bir Domainin değeri alıcının ihtiyacına göre değişiyor , örnek bazen hiç hoşumuza gitmeyen isimler alıcının ihtiyacından dolayı paha biçilmez hal alıyor, tabiki bu arada domain isimlerini kapatılırken , dikkat etmemiz gerek noktalar var bu isimleri alacak olanlar ne amaçlı alacaklar, kar amaçlı ise hiç çekinmeden iyi fiyata alırlar, hobi amaçlıysa o anlık heves olabilir kaçırmayın derim, öylesine benimde bir sitem olsun diyenlere biraz zor satarsınız ..

aslında benimde alan adlarım var ondan biliyorum ,benimkiler çoğu kar amaçlı olduğu için para edeceklerini düşünüyorum

http://img442.imageshack.us/img442/4977/30963974.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanarz -- 19 Ocak 2010; 12:06:54 >

• domainlerin güzelmiş gercekden hasan arkadasım

Bu arada yeni bir çalışma icindeyiz yakında panorama hizmeti sunacagız Domainleri hobi amaçlı değil bi reklam şirketi icin almıştıkwww.sirketnet.com bu sistem uzerinde 53 adet domain bulunmakta tüm sektörleri kapsıyor reklam verecek firma sayfasını actırdıgında hangi sektor de ise o sektor domainine firması işleniyor ornek :http://www.bilisimsektorleri.com/
    bu domain de bir kaç firmamız mevcut ve ayrıca firmaya özel sayfa Veriliyor
    ornekwww.sirketnet.com/temizliksirketi
    ornekwww.sirketnet.com/hangar

gibi :)

not:Tasarımı yakın zaman da geliştirecegiz biraz basit gibi duruyor haklısınız eleştirileriniz icin bu notu yazmayı uygun gördüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.