Şimdi Ara

Sitem Hakkında Yorum ! Diziler.org (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Rhaud

Bence Youtube benzeri sitelerden videolar koymak yerine indirme linklerini koyman daha mantıklı olur. Ya da linkleri kullanıcıların ekleyeceği bi sistem kurabilirsin. Joomla bu tür şeylere uygun bir sistem.

Onun dışında tasarım, arayüz güzel. Bir kaç basit hata var ama zamanla düzelecektir. İçeriği sağlam tutarsan bu site tutar ;).

Kolay gelsin.

videoları indirme seçeneklerinin pek olmasını istemedim. malum türkiyede kotalı kullanıcı sayısı oldukça fazla ve ilerde kopyaya teşvikten sorun yaşamak istemem. Hem bu şekilde kulanıcılar açısından da büyük rahatlık oluyor anında izleyerek . Linkleri kullanıcıların ekleyip / eklemeyeceği konusunda kararsızım . bu ilerdeki gelişmelere göre hareket edebilirim.

dostum basit hata derken biraz açarsan sevinirim .

• quote:

Orjinalden alıntı: alyanki

Aynen arkadaşların dediği gibi güncel olursan önce en çok tutulan siteler arasına girisin sonra da telekom senin siteye de el atar.

Bide bişey merak ettim. Server kaç gb alan sağlıyo sana ve sunucunun bant genişlği nedir. Çünkü ilerde sitene abanıldığında diziler direk izlenemez hale gelebilir eğerki sunucunun sağladı bant genişliği

hele bi site tutsun serverı da ayarlarız .Bizde öle şans vardır ki site tutmadan telekomun filtresine sokarız kendimizi

• quote:

Orjinalden alıntı: canawar85

quote:

Bence Youtube benzeri sitelerden videolar koymak yerine indirme linklerini koyman daha mantıklı olur. Ya da linkleri kullanıcıların ekleyeceği bi sistem kurabilirsin. Joomla bu tür şeylere uygun bir sistem.

Onun dışında tasarım, arayüz güzel. Bir kaç basit hata var ama zamanla düzelecektir. İçeriği sağlam tutarsan bu site tutar ;).

Kolay gelsin.

videoları indirme seçeneklerinin pek olmasını istemedim. malum türkiyede kotalı kullanıcı sayısı oldukça fazla ve ilerde kopyaya teşvikten sorun yaşamak istemem. Hem bu şekilde kulanıcılar açısından da büyük rahatlık oluyor anında izleyerek . Linkleri kullanıcıların ekleyip / eklemeyeceği konusunda kararsızım . bu ilerdeki gelişmelere göre hareket edebilirim.

Dizi isimlerindeki hatalar mesela, dikkat edebilirsin biraz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: canawar85

quote:

Kolay gelsin.

Dizi isimlerindeki hatalar mesela, dikkat edebilirsin biraz

hmm . tamam acele ettiğimden oluyor arasıra

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.