Şimdi Ara

sitem için yorumlarınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bilim ve teknoloji konulu haber ve makaleler var
    yorumlarınızı bekliyorum ayrıca sitede gördüğünüz eksikleri de yazmayı unutmayın.
    www.bilimhaber.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoz -- 31 Ocak 2006 15:10:59 >

• site çok yavaş ama tema seçimi güzel

hitlerinde iyiyse güzel bir siet oluşturmuşsun demektir

Başarılar
  • hit fazla yok ama keşke olsa
    (reklama gircek ama herkesi siteye bekliyorum,üye olmayı unutmayın)
  • Güzel Bir Çalışma Olmuş Sana Sormam Gereken Bazı Konular Olacak
    Boş Zamanların Varsa msn Adresimi vereyim cvb yazarsan sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Leanordo

Güzel Bir Çalışma Olmuş Sana Sormam Gereken Bazı Konular Olacak
    Boş Zamanların Varsa msn Adresimi vereyim cvb yazarsan sevinirim.

ben seni ekledim ayrıca msn adresimi pm attım konuşuruz
  • evet yorumlarınızı bekliyorum herkes birşey söylesin
  • ben bu tarz siteleri genel anlamda pek sevimli bulamıyorum sen her ne kadar sevimli resimcikler koymuş olsan da. Çünkü çok karmaşık ve aşırı bilgi var diye nitelendiriyorum.

Kolay Gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzel eline sağlık
  • Hocam doğruyu söylemek gerekirse bu tür site açan adamın hiçbir beklentisi olmaması gerekir...Bir kere site itici,karışık ve tabiki hazır... 1/10
    Kendi emeğinle çok ama çok sade bir site yapsaydın inan çok daha güzel olurdu...
  • eline sağlık uğraşmış yapmışsın ancak bütün haberleri sen yazmışsın sen olmayınca nolcak site habersiz ve geri mi kalacak? bu işlere tekk başına girmen bence ii değil en azından böyle haber içerikli bir site için!!
    site güzel tema felan iyi ancak hit bekliyorsan yanlış yapıyorsun her bölümü download dahil üyeliksiz açman lazım herkes üye olmadan bunlardan faydalanabilsin sen haber sitesisin! böyle üyelik sınırlaması getirmen bu modüllere bence mantıksız!!! üye sayım artsın diye değil sitenin içeriği iyi olsun diye çalışmalısın yoksa bi işe yaramaz yaptıkların!!!
    Devamını Bekliyoruz... emek verilen herşey güzeldir....
  • teknick yorumların için sağol dediklerini yapıyorum Tüm bölümleri herkese açtım.
    Ayrıca siteye üye olanlar siteye haber,makale,link,dosya falan ekleyebiliyor ama yine de editor olmak isteyenler bana ulaşabilir
    pm atabilir veya info@bilimhaber.be e-mail adresime mail gönderebilir.
    siteyi tek başıma yönetmek bana da zor geliyor, ilgili arkadaşları bekliyorum.

bu arada siteyi karmaşık bulduğunu söyleyenler, neresi karmaşık anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoz -- 1 Şubat 2006 10:01:09 >
  • neyse yorumlara devam edelim yorum yapmayan kalmasın
  • haber scriptin haber sayısını sınırla sayfayı çok taşırmış çirkin bir görüntü oluşturmuş...
  • ana sayfadaki haber sayısı mı?eğer oysa ana sayfada 10 haber vardı şimdi 5 e indirdim
    ama böyle de çok kısa oluyor. yorumlarınız bekliyorum. bir de ana sayfada 5 haber mi yayınlansın 10 mu?
  • bence grafik konusunda zayıf! biraz grafik olsaydı site cok guzel olurdu bence..... ama bole de guzel..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bellex

bence grafik konusunda zayıf! biraz grafik olsaydı site cok guzel olurdu bence..... ama bole de guzel..

çok grafik olursa site yavaş açılır diye düşünüyorum.gerçi bu hali ile bile çok hızlı açıldığı söylenemez.yorumlara devam...
  • Site bende çok hızlı açıldı yavaş değil yani

Ayrıca tutulabilecek bir site...Başarılar..
  • sağolun yorumlarınız benim için önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanoz -- 3 Şubat 2006 17:02:53 >
  • Bence güzel bir site.
  • güzel. başarılar....
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.