Arkadaşlar -sorunu sunucu bölümüne mi açmalıydım bilmiyorum ama- sitemde asp scpritlerin hiçbiri çalışmıyor. Diğer herşey normal. ftp, plesk, html, php herşey çelışıyor asp sayfalara girince aşağıdaki örnek gibi bir mesaj çıkıyor. Bunun çözümü nedir. Şimdiden teşekkürler...
A trappable error (C0000005) occurred in an external object. The script cannot continue running.
sitem dediğin bir forumsa nette şöyle bi açıklama buldum
arkadaşlar forum kategori içindeki veriler silinmeden kateğorileri silmiş cafer abi o yüzden bu hatayı veriyor ...
Not : hani sitede bir kategori silmeden önce yönetim panelimizde de bu yazı yazar yaaa kategoriyi silmeden önce tüm verileri silin akti halde hata verir...
İlginize teşekkürler. Sitemde sadece forum değil bir kaç tane birbirinden bağımsın asp scprit var portal, albüm , forum hepsi ayrı sistemler. Bunların hiçbiri çalışmıyor
quote:
Orjinalden alıntı: teknopc
sitem dediğin bir forumsa nette şöyle bi açıklama buldum
arkadaşlar forum kategori içindeki veriler silinmeden kateğorileri silmiş cafer abi o yüzden bu hatayı veriyor ...
Not : hani sitede bir kategori silmeden önce yönetim panelimizde de bu yazı yazar yaaa kategoriyi silmeden önce tüm verileri silin akti halde hata verir...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme