Şimdi Ara

Siteme Reklam Arıyorum Detaylar İçerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sahibi olduğum siteye reklam arıyorum forumun kurallarına aykırı mı ? bilmiyorum o yüzden sitenin adını koymadım.

sitem Resim Upload Sitesidir. ve 1-2 aya kadar file hosting Hizmetide Açılacaktır... ve bununla birlikte sitemin kullanıcı kitlesi artacaktır...

günde en az 2000+ kullanıcı siteme resim yüklüyor ve her geçen gün artıyor...Sitem Forum siteleri ve bir çok paylaşım sitesi tarafından tercih edilmektedir...

Eğer reklam vermeyi düşünüyorsanız PM atın hem site linkini hemde ücreti konuşalım benim belirdiğim bir fiyat yok ancak tekliflere açığım...

Reklam Sitemde Yer alan alttaki reklamın yerini alacaktır. yada sağ üstten aşağıya doğru olabilir. iki seçenekten birini seçerseniz...

NOT: eğer sitenin adını yayınlamak yasak değilse kıdemli birisi söylesin sitenin ismini yazayım burada

ÖNEMLİ : Sitemdeki tek reklam koşulu abartılı boyutu olmaması (Tercihen : Genişlik : 728px Yükseklik : 90px).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnsr -- 3 Nisan 2012; 11:46:46 >

• Kıdemli Değilim ama burası domain bölümü bence site ismi vermek yasak değildir.

PM attım.
  • Güncel !...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.