www.merihforum.net sitemi satıyorum sitede şuan wordpress yüklü. ayrıyettenwww.merihforum.com üzerinden devam edicem
www.lingudo.com İngilizce online eğitim veren bir web sitesidir Yoğunluğum yüzünden artık bu proje ile ilgilenemiyorum o yüzden satıyorum İçerik ; -100 Adet her seviye için topic -Filipinli ve orta avrupalı seçkin ingilizce öğretmenler ( Bu öğretmenlerle devam etmek yada yenilerini eklemek sizin elinizde anlaşmamıza göre saatlik ücretleri 5 usd dersler ise yarım saat olarak ayarlandı yani sizin maliyetiniz 2.5 usd ders başına bunun üzerine kar ınızı ekleyerek fiyatları belirleyebilirsiniz) -Amaca uygun olarak hazırlanmış bir web sitesi -www.lingudo.com domain de satılıktır ve ücretin içindedir Web sitesi özellikleri ; -Ders ekleme Paneli -Öğrenci ekleme Paneli -Öğretmen ekleme Paneli -Ders öğretmen Atama Paneli -Ticket Sistemi -Öğrenci Panelinde Topic Görüntüleme Paneli -Öğretmen Panelinde skype üzerinde yapılan dersleri mp3 olarak sisteme upload etme ekranı -Detaylı Rapor Ekranı .... mevcuttur.