sitenize bir göz attım baya emek sarfetmişsiniz ellerinize sağlık fakat bence içeriğine göre çok resmi duran görünümü var bence arka planı gri olarak seçmeniz biraz göze batıyor onun yerine daha yumuşak açık renkler kullanırssanız kullanıcıların gözleri daha az yorulur tabiki bu sadece benim düşüncem keyif sizin keyfiniz
Hadi madem forum sitesi açıosunuz bari sadece bir konu üzerinde odaklanın... Adam web tasarımdan girmiş epeyy gitmiş.. efenime söliim tanışalım bölümünden çıkmış... Hadi forumlara takılırım ama bu tarz forumlara takılmam.... Bir forum sitesinde bu kadar düzensizlik olmaz..
Sen bu siteyi açtın sadece parana emeğine ve zamanına yazık olcak... Enn çok mesaj atanın mesaj sayısı 59o küsür ama her forumda 3 4 konu anca var bi kaçtanesinde 20 veya üstünü gördüm... Yani boşuna zaman kaybı...
Haklısınız forumda tek konu üzerine yoğunlaşmak her zaman iyidir. www.ogrenciforum.org da benimki .
quote:
Orjinalden alıntı: musti999
Haklısınız forumda tek konu üzerine yoğunlaşmak her zaman iyidir. www.ogrenciforum.org da benimki .
Öbürküne göre çok daha iyi... Biraz sapmış konusunu ama olsun... Ayrıca o msn için o kdar çok foruma grek yok yok... MSN Die sadece forum aç, kalanını alt forum yap mesela...
Emek vermişssin,ama arkadaşlar haklı önce tek bir konu üzerinde yoğunlaşıpta,diğer sohbet konularını falan alt konu olarak yapmak daha iyidir.
diğer 32384734 forum sitesinden ne farkı var bunun?
Binbasi ve Yarbay dogru söylemisler. Web sitezi kurarken yorucu ve karisik linklerden sayfayi temizlemediginizde , o sayfanin bir degeri kalmaz ..Mesela bu iki sitede renk olaylarina girmiyim .:DDDD rezalet anlatilmak istenen tema nedir??? Tam olarak onuda algilayamadim.Ha diyorsaniz bu siteler deneme amacli görsel tablolar:D saygim var..
Bence iyi bir site youtube kadar basit ama bir okadar da güclü olmali:D Google da benden bir site alsa keske:DDD Neyse saygilar amac yorum yapmak ve görüs bildirmekti .,. Bilinmeliki bilgi paylastikca cogalir..
Informatiker!!!
quote:
Orijinalden alıntı: postman1903
Binbasi ve Yarbay dogru söylemisler. Web sitezi kurarken yorucu ve karisik linklerden sayfayi temizlemediginizde , o sayfanin bir degeri kalmaz ..Mesela bu iki sitede renk olaylarina girmiyim .:DDDD rezalet anlatilmak istenen tema nedir??? Tam olarak onuda algilayamadim.Ha diyorsaniz bu siteler deneme amacli görsel tablolar:D saygim var..
Bence iyi bir site youtube kadar basit ama bir okadar da güclü olmali:D Google da benden bir site alsa keske:DDD Neyse saygilar amac yorum yapmak ve görüs bildirmekti .,. Bilinmeliki bilgi paylastikca cogalir..
Informatiker!!!
Arkadaşım konunun tarihine bak önce. O site çoook evvelden yapılmış üstüne yumurta kırılmış. Senin gördüğünde bulaşık tava. Hala yıkamamışlar. Anlayacağın o forumlar ölmüş, domain kendini kurtarsın diye reklama düşmüş. Sabahın köründe bir Yahşi Cazibe bir de sen. Güldürdünüz beni ya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme