Şimdi Ara

Sitemizin Güvenliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sitemizin güvenliği için sitemizi yaparken ne gibi önlemler almalıyız hacker lerin kıramaması için nasıl bir yol izlemeliyiz web sitemizi yaparken kullanırken??

• Eğer sitenizde sadece HTML,CSS benzeri biçimleme dilleri kullanacaksanız domain (alan adı) ve hosting ( barındırma ) hizmetlerinizin güvenliğini sağlamanız yeterli olur..Eğer siteniz programlama ağırlıklı olacak ise internette kısa bir araştırma yaparak kodlama yaptığınız dillerdeki açıklara karşı mümkün olduğu kadar önlem almanız gerekebilir..
  • Bu arada hazır konu varken sorayım, sadece html ile site yapılır değil mi? çünkü tasarımı yapıyorum menüleri ekliyorum, kodları ekliyorum linkleri ekliyorum, sayfa düzeni oluşuyor.Localhostta sorunsuz çalışıyor bu kadar kolay mı? aslında aklımda php öğrenmek var, ama sanırım öğrenmem için zaman gerekli bu zamanda şuan yok.Aslında php için kolay bir proglamlama dili diyorlarlar ama tabi ilk bakışta biraz karşık geldi, peki en kolay programlama dili nedir bazıları php diyor, bazıları ise basic?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.