Bildirim
Sitemizin Güvenliği
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Eğer sitenizde sadece HTML,CSS benzeri biçimleme dilleri kullanacaksanız domain (alan adı) ve hosting ( barındırma ) hizmetlerinizin güvenliğini sağlamanız yeterli olur..Eğer siteniz programlama ağırlıklı olacak ise internette kısa bir araştırma yaparak kodlama yaptığınız dillerdeki açıklara karşı mümkün olduğu kadar önlem almanız gerekebilir.. -
Bu arada hazır konu varken sorayım, sadece html ile site yapılır değil mi? çünkü tasarımı yapıyorum menüleri ekliyorum, kodları ekliyorum linkleri ekliyorum, sayfa düzeni oluşuyor.Localhostta sorunsuz çalışıyor bu kadar kolay mı? aslında aklımda php öğrenmek var, ama sanırım öğrenmem için zaman gerekli bu zamanda şuan yok.Aslında php için kolay bir proglamlama dili diyorlarlar ama tabi ilk bakışta biraz karşık geldi, peki en kolay programlama dili nedir bazıları php diyor, bazıları ise basic?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X