Şimdi Ara

sitemizin yeni tasarımı hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bunun adı başarısızlık değil. İlk maçta kimse peşpeşe 3 gol atamaz. Bunun gibi birşey bu. Lütfen canını sıkma.

Ve inan bana zaman yetebilir, CSS ile yazı stilin, başıkların vb. standatlarını oturtsan, üstüne hafifte süsleyince verileri çekmek kalıyor sadece.
  • tamam bu akşam biraz ara versem iyi olacak
    yarın ikraya geri döneceğim dedikleriniz üzerinde çalışacağım inşallah
    iyi akşamlar
  • Yarın aşağıdaki görüntüye bakarsın, yazdıkalrımı okursun;

Bir sitenin temelleri vardır. Logon, varsa sloganın.Site adının geçeceği yer. Site konusunu anlatan bir imaj. Menülerin, sitenin taban kısmı ve orta sayfa stili vb. Aşağıdaki görüntüyü örnek olsun diye koydum. Standartlarını belirlersen herşey kolay olur. Süslemesini sonra yapabilirsin. Yine kafana takılan birşey olursa sorarsın.

Görüşmek üzere, iyi akşamlar.

sitemizin yeni tasarımı hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuducuk -- 18 Aralık 2007; 16:12:28 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fuducuk

Bunun adı başarısızlık değil. İlk maçta kimse peşpeşe 3 gol atamaz. Bunun gibi birşey bu. Lütfen canını sıkma.

Ve inan bana zaman yetebilir, CSS ile yazı stilin, başıkların vb. standatlarını oturtsan, üstüne hafifte süsleyince verileri çekmek kalıyor sadece.

aslında amacım bu değil.
    özenerek güzel bir şey çıkarmak. üretmek...
    öyle olmayacaksa tasarımı yenilememem gerek
    çünkü yenilik iyiye doğru gidiyorsa güzeldir...
    ben her yeni tasarımda kendimi yenilememiş geliştirmemişsem bu da bir işe yaramaz...

ikranın ferman tasarımını kimseden çalmadım fikirler resimler renk tercihleri bana ait. bir çok eksiği hatası var ama bir orjinalitesi anlatmak istediği bir mesajı var.
    kitaptan dünyanın da öyle olacağını hayal etmiştim. ama hayalimi bilgisayara geçiremedim.
    o olmayınca onun yerine şu 10 gün içinde yeni bir şey çıkarmak demek insanlara özensizce bir site sunmak demek...
    sırf bitsin diye alelade yapacağım o da benim içime sinmiyor...

ben ferman tasarımına döneyim yaş dönümü için onu biraz güzelleştirebilirim belki.
    ocağa kadar sınırlayıp hedeflediğim şey 2. yaşımıza yenilenmiş olarak girmek zaten...
    sonra yeni bir tasarım için çalışmaya başlarım inşallah.
    sakin sakin vakit sıkıntısı olmadan...

bu yaptığımın bir prensip tutuculuğu olup olmadığından da emin değilim
    yoksa pes mi ediyorum...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.