sitemin alt klasörlerini görmek istiyorum ama ftp şifreleri yok elimde bi firmaya vermiştim site tasarımı için şimdi bazı nedenlerden dolayı ulaşamıorum şifrelere neyse
benim sizden ricam daha önceden bir tasarım yapılmış ve
name.com.tr/xxx.htm olarak konmuştu yani siteye girince açılmıyordu benim incelemem için yapılmış yeni bi tasarımdı ben şimdi bu dosyanın adını unuttum ve göremiyorum şimdi yeni tasarımı
bana site içindeki dosyaları gösterebilicek bişi lazım bazı sitelerde görüyorum site beyaz zemin üzerine index yazlı şekilde açılıyor ve alt dosyaları gözüküyor ben bunu kendi siteme nasıl uygularım alt dosyalarını görüp o sayfanın ismini örenmem lazım
umarım anlatabilmişimdir yardımlarınzı bekliorum
eğer direk name.com.tr altındaysa biraz zor öğrenirsiniz. çünkü sizin bahsettiğiniz tarzda görünümü elde etmek için ya ftp olmalı protokolünüzün ya da index.html yada benzeri bir index dosyası bulunmamalı. eğer name.com.tr/asd/ dizininin altındaysa bu şekilde girerek yine index tarzı bir dosya yoksa içeriği görebilirsiniz. aksi halde göremezsiniz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme