siteye bişiler oluyo bileniniz varmı sql erorr dio deli olcam ne poke yakalayabiliyorum ne savşabiliyorum ve onun yüzünden ho-oh kaçırdım
quote:Orjinalden alıntı: coskun87 siteye bişiler oluyo bileniniz varmı sql erorr dio deli olcam ne poke yakalayabiliyorum ne savşabiliyorum ve onun yüzünden ho-oh kaçırdım Böyle konular foruma bakarsan görürsün.
quote:Orjinalden alıntı: foreverkobe quote:Orjinalden alıntı: coskun87 siteye bişiler oluyo bileniniz varmı sql erorr dio deli olcam ne poke yakalayabiliyorum ne savşabiliyorum ve onun yüzünden ho-oh kaçırdım Böyle konular foruma bakarsan görürsün. +15
quote:Orjinalden alıntı: coskun87 siteye bişiler oluyo bileniniz varmı sql erorr dio deli olcam ne poke yakalayabiliyorum ne savşabiliyorum ve onun yüzünden ho-oh kaçırdım Hey Man Wats Up Man Bu Kaçıncı Konu
quote:Orjinalden alıntı: bahadirozturk ya arkadaşlar araştırmadan konu açmayın cıvkını çıkardınız forumun ya 15 saat öncenin konusunu niye upluyosun?
DiaLga.Lugia'yı tanımıyo musunuz ?? Hep böyLe konuLar açar. Zaten nickindeki coskun adını özeL isim oLarak kuLLanmadı gaLiba . Ba$ka anLamda sanırım
bişi sorucam bu giren adamların (tazmanyak dabbe coskun vb.) dialga.lugia olduğunu nasıl anlıyosunuz?
quote:Orjinalden alıntı: 11lordmuti62 bişi sorucam bu giren adamların (tazmanyak dabbe coskun vb.) dialga.lugia olduğunu nasıl anlıyosunuz? Hep diğer nicki banLandığında bir bakıyoruz ki foruma yeni biri üye oLmu$ . Hem de aynı saatte . Hem de böyLe konuLarı hep xxDaBBexx açar zaten
quote:Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE quote:Orjinalden alıntı: 11lordmuti62 bişi sorucam bu giren adamların (tazmanyak dabbe coskun vb.) dialga.lugia olduğunu nasıl anlıyosunuz? Hep diğer nicki banLandığında bir bakıyoruz ki foruma yeni biri üye oLmu$ . Hem de aynı saatte . Hem de böyLe konuLarı hep xxDaBBexx açar zaten ok saol. ben de ıp adresinden fln mı anlıyonuz die mrk etmiştim