Şimdi Ara

siteye intro koyma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar tredny flash ıntro programıyla hazırladıımız ıntroyu dreamweaver ıle nasıl sıtemıze koyabılırız skıp butanonu nası aktıf hale getırebılırız ıntroda yardımcı olursanız sevnırım acıl bı durumda....

• dostum o programı bilmiyorum ama normal flashda öyle bir animasyon hazırladın diyelim.Skip butonu koyarsın bir tane ve link verirsin.
    Anasayfanı oraya link olarak atarsın.Skipe basınca direk anasayfanı açar.O programı bilmiyorum söylediğim gibi öyle bir buton koyup link verme özelliği var ise öyle yapacaksın.Yoksa öyle bir özellik fla olarak kaydediyorsa flash da açıp butonu ekleyip oradan da link verebilirsin gidilecek sayfaya.
  • annadık gıbı sag olasın dostum pekı baska fıkrı olan varmı benım dedıım yolla yapmayı bılen ?
  • Ha dostum bir de aklıma şu geldi..Animasyonu o programla hazırla.Flashda sadece bir buton yap.
    Zaten o flashı bir html sayfasına koyacaksın sonuçta.
    Hemen intronun altına da skip butonu koy flash ya da başka bir programla hazırlayarak.
    yani ikisi bütün değil de ayrı ayrı olsun
    o da işini görebilir
  • BU Olayı Flash Mx Programında Gerçekleştirebilirsin ilk başta işlemleri bitirdikten sonra Flash Mx'ten html kodlarını alıp TXT yada Frontpage'ye atarak oradan Ftpye Upload edim gerçekleştirebilirsin.Frontpage birazda basit ve Kolay Olur Dreamwer kullanmadıysan zorlanabilirsin..
  • siteye intro koyma arkadaş hakkaten koyma 2000 yılı öncesi web anlayışıdır bunlar. artık bırakılım bunları ilerleyin yaaouu ileerleeyüün. :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Foruma video ekleme
    12 yıl önce açıldı
    Web Siteye Widget Ekleme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.