Şimdi Ara

Siteyi kurduk ama...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siteyi kurdum ama uye yok bana uye çekebileceğim cazip önerileri olan var mı???Yardımcı olur musunuz??
    Ayriyetten moderatör aranıyor ilgilenenler pm atsın lütfen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erbilsss -- 10 Ekim 2006; 11:14:20 >

• Yardım edecek yok mu??
  • FORUMUNDA HİÇ BİŞEY YOK DOSTUM BİRAZ KONU EKLE ONDAN SONRA BAŞKA SİTELERLE BANNER TAKAS YAP GOOGLEYE KAYIT ETTİR KODLARLA ÜSTLERE ÇIKAR YAWAŞ YAWAŞ ÜYE GELİR.
  • Evet forumdaki konuların artması lazım,birkaç konu açıp bir iki mesaj yazmakla olmuyor maalesef.
    Biraz çalışmanız lazım,mesaj bolluğu oluşturmanız lazım bu size zor geliyorsa buralarda biryerde post kasıcı bir arkadaş vardı onun gibi birkaç tane daha buldunuz mu olayı hallettiniz demektir.
  • çevreniz de olması gerekir.

+ herkes bi forum açma peşinde , ortalık forumdan geçilmiyor .

benim kanaatimce bi amaca yönelik forum olursa tutma şansı daha yüksektir. içinde ordan burdan birsürü konu olan forum çok var.
  • biz senin dedigin gibi arkadaslarla bir amaca uygun forum actik.
    hatta bu ise para yatirdim google a bazi yerlere reklam verdim ama hala daha tutmuyor.
    siteye gunluk 1500 kisi geliyor ama kayit olan 5-6 kisi.
    kayit olan adam da sitede aktif olmuyor.
    su anda 160 civarinda uyemiz var ama aktif uye sayimiz cok az.
    ben ne gibi calismalar yapabilirim.
    site:
    www.arac forum.com (aradaki boslugu kaldirin)

bi de yoneticilere bi sorum var neden benim siteme sansur koydunuz anlamak mumkun degil.
    arac forum u birlesik yazamiyorum.geregini yaparsaniz sevinirim.
    selam ile...
    quote:

Orjinalden alıntı: paugasol

çevreniz de olması gerekir.

+ herkes bi forum açma peşinde , ortalık forumdan geçilmiyor .

benim kanaatimce bi amaca yönelik forum olursa tutma şansı daha yüksektir. içinde ordan burdan birsürü konu olan forum çok var.

• Önce kendimizi insanların yerine koyup şu soruyu soralım;(Yani olaya dışardan bakalım)
    Bu foruma neden üye olmalıyım?
    Bana herhangi bir bilgi ya da bilgi kaynağı sağlıyor mu?
    Bunlar başlangıç için iki basit soru.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tuti

Önce kendimizi insanların yerine koyup şu soruyu soralım;(Yani olaya dışardan bakalım)
    Bu foruma neden üye olmalıyım?
    Bana herhangi bir bilgi ya da bilgi kaynağı sağlıyor mu?
    Bunlar başlangıç için iki basit soru.

+10000000000000000000

Bkz.www.forum.donanimhaber.com

• forumunu inceledim. bi amaca uygun ve tutabilecek bir forum. ilk olarak çevren olması lazım galiba.

Bu tip durumlarda pek bilgim yok açıkçası. Çünkü benim en büyük enbüyük yardımcı google oluyor. warez sitem ve forumum var . ziyaretçilerin büyük çoğunluğu google referanslı geliyolar. birde siteme forumdan son başlıkları koyunca ilgilerini çekip giriyorlar. mesela bir ayda 300 üye oldu.

sanada benim yolumu tavsiye edebilirim bi dene. bi site aç. arama dostu url ler ile google da yüksel. sitene gelenide kalmasını sağla . ilgi çekici içerik ekleyebilirsin. amaç sadece o konuya ilgili kişileri sitene çekebilmek. sonra forumun da aktif olur zamanla.
  • soyle bi durumda var.
    dh gibi cok buyuk forumlar varken senin actigin forumlara adam niye gelsin ki???
    sonucta buyuk forumlarda istedigi bilgiyi daha rahat buluyor ve muhabbet ortami daha saglikli daha etik.
    ve insanlar arasinda bir tanisma var.
    mesela otomobil bolumunde cogu kisi birbirini tanir.
    muhabbette iyidir.
    mesela ben forum actim boyle bi planim vardi tamamne paylasim amacli ve hicbir ucret beklemeden actim.
    aksine bir suru masraf yaptim.
    gunde 2000 kisi geliyor bazen ama kayit olan 5-6 kisi.
    adamin ilgisini cekmiyor.
    cunku ilgisini cekecek bisey yok.
    ben kendi forumumda gecirdigim zamanin 3-4 katini burada geciriyorum.
    cunku benim ihtiyaclarimi bu forum karsilayabiliyor.
    umarim anlatmak istedigimi anlatabilmisimdir.
    buyuk ve koklu forumlar varken digerlerinin tutmasi cok zor.
    anca arkadas cevresi gelir baska da bisey olmaz.

selam ile...
  • üye edinmek için reklam önemli
  • reklam önemli ama bence para veripde google reklamı yayınlamak mantıklı gelmiyor.

diğer üye topluluklarına gidip siteni tanıtabilirsin. ilgili olan varsa muhakkak katılacaktır.
  • heh sımdı soledıklerınız dogruda ben burda sıtemı tanıtsam kac kısı gelır dıyosunuz kı ıcerık yok o yok bu yok bu sıte kuruldugunda ıcerık varmıydı acaba burda bırısı sıtesını tanıttıgında herkes gırıp 5 mesaj atsa sonuc ne olur hıc dusundunuz mu acaba??belki o adam dh dan daha guzel bı sıte olusturmus olacak ılerıde ama sız sımdıden ona bu destegı vermezsenız ondan gelecek bekleyemezsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mavi-Ay -- 19 Ekim 2006; 0:59:26 >
  • siteyi takip eden bir kitle olduktan sonra , forumda ilgi görür zaten.

yalnız forum sitelerinin işi zor bence. çünkü ortada çokça sayıda forum sitesi oldu. bu forumda bile kendine forum kurmak için çırpınan onlarca kişi var. Herpsinin forum kurduğunu düşün ... İnsanlar kendisinin tek başına olmasını istio , ama internetin o ortamında kaybolup gidiyor. Bunun için takım olarak başlanmalı bence. ancak öyle ayakda durulabilir.

ilk bir aydada sitenizin hitleri tavan yapacak diyede bişey yok , sabırla içerik girmeniz gerekli . sonunda karşılığını alırsınız merak etmeyin.

İNternette başarının iki etkeni var bence. Ya deli gibi içeriğiniz olacak yada ilk olacaksınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.