Şimdi Ara

Sivas Cumhuriyet Tıp nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tercih listemde var genel olarak övülüyor. Kırıkkale tıptan önce yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım.Kırıkkale veya sivasta okuyan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?

• Up
  • Up
  • Updurrahim
  • Siralamaniz nedir
  • halilaykan64 H kullanıcısına yanıt
    14336 hocam
  • Sandai Kitetsu S kullanıcısına yanıt
    Tercih listeniz nasıl hocam
  • İlk tercihimiz ne hocam
  • Erciyes

Sakarya

Ondokuz mayıs

Sdü

Bolu

Kırıkkale

Cumhuriyet

Atatürk

Düzce

Aksaray

Kırıkkale de kadavra olmaması aklımı karıştırıyor.kırıkkale sivas erzurum sıralamasından emin değilim belki erzurum sivas kırıkkale yaparım.çok kararsızım.
  • Up
  • Kırıkkale hakkında çok bir fikrim yok. Şehir konusunda çok yakınan var. Hiçbir şey yok diyorlar. Eğitimini bilmiyorum o yüzden yorum yapmamam daha iyi. Ben Sivasta okuyorum. 3 yılım geçti bu şehirde. Eğitim olarak temel çok iyi diyemem, kötü kesinlikle diyemem. Çok kaliteli hocalarımız var, normal düzeyde hocalarımız da var. Ama köklü bir üniversite, kadavra-maket imkanları geniş, prof-doç sayısı fazla bir üniversite. Kliniği bir-iki yıla kadar çok övüyorlardı fakat son yıllarda giden hocalarla beraber bir miktar kan kaybı yaşandığı söyleniyor. Yine de bölgenin en büyük hastanelerinden birisi olmakla beraber, çevre illerdeki pek çok acil-garip vakada hizmet veriyor. Hastane şartları güzel. Şehir olarak bakarsan; çok hareketli, çok eğlenceli bir yaşam bekleme. Ama açılan avm, kafeler, mekanlar vs ile gayet vakit geçirebilirsin. Tabi arkadaş ortamın da önemli. Devlet yurdu konusunda kızlar çok avantajlıydı, muhtemelen bu yıldan itibaren erkekler de aynı şekilde avantajlı olacak. Yapılan çok yüksek kapasiteli kız yurduna diğer yurtlardaki kızlar geçirilecek ve kızlardaki 4-5 yıldızlı 2 yurt da erkeklere verilecek. Konaklama(ev-yurt) biraz pahalı. Yani en azından Sivas gibi bir şehre göre pahalı ve özellikle öğrenciye paralı. Şimdilik ben bu kadar söyleyim, sen kafana takılan bir şey olursa yazarsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.