Tercih listemde var genel olarak övülüyor. Kırıkkale tıptan önce yazıp yazmama konusunda kararsız kaldım.Kırıkkale veya sivasta okuyan veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
Up
Up
Updurrahim
Siralamaniz nedir
halilaykan64H
kullanıcısına yanıt
14336 hocam
Sandai KitetsuS
kullanıcısına yanıt
Tercih listeniz nasıl hocam
İlk tercihimiz ne hocam
Erciyes
Sakarya
Ondokuz mayıs
Sdü
Bolu
Kırıkkale
Cumhuriyet
Atatürk
Düzce
Aksaray
Kırıkkale de kadavra olmaması aklımı karıştırıyor.kırıkkale sivas erzurum sıralamasından emin değilim belki erzurum sivas kırıkkale yaparım.çok kararsızım.
Up
Kırıkkale hakkında çok bir fikrim yok. Şehir konusunda çok yakınan var. Hiçbir şey yok diyorlar. Eğitimini bilmiyorum o yüzden yorum yapmamam daha iyi. Ben Sivasta okuyorum. 3 yılım geçti bu şehirde. Eğitim olarak temel çok iyi diyemem, kötü kesinlikle diyemem. Çok kaliteli hocalarımız var, normal düzeyde hocalarımız da var. Ama köklü bir üniversite, kadavra-maket imkanları geniş, prof-doç sayısı fazla bir üniversite. Kliniği bir-iki yıla kadar çok övüyorlardı fakat son yıllarda giden hocalarla beraber bir miktar kan kaybı yaşandığı söyleniyor. Yine de bölgenin en büyük hastanelerinden birisi olmakla beraber, çevre illerdeki pek çok acil-garip vakada hizmet veriyor. Hastane şartları güzel. Şehir olarak bakarsan; çok hareketli, çok eğlenceli bir yaşam bekleme. Ama açılan avm, kafeler, mekanlar vs ile gayet vakit geçirebilirsin. Tabi arkadaş ortamın da önemli. Devlet yurdu konusunda kızlar çok avantajlıydı, muhtemelen bu yıldan itibaren erkekler de aynı şekilde avantajlı olacak. Yapılan çok yüksek kapasiteli kız yurduna diğer yurtlardaki kızlar geçirilecek ve kızlardaki 4-5 yıldızlı 2 yurt da erkeklere verilecek. Konaklama(ev-yurt) biraz pahalı. Yani en azından Sivas gibi bir şehre göre pahalı ve özellikle öğrenciye paralı. Şimdilik ben bu kadar söyleyim, sen kafana takılan bir şey olursa yazarsın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme