Şimdi Ara

Sivas - Erzurum - Düzce TIP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Trabzon gelmezse bu üçünden hangisini yazarsam kesin gelecek.
    Sivas 17, Düzce 16, Erzurum 15,5k
    Siz olsaydınız hangisini öne yazardınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Erzurumluyum. Erzurum'da yaşıyorum. Atatürk Üniversitesi tıp fakültesinde okuyan birçok arkadaşım var abim de dahil. Çok kaliteli bir üniversitedir ve çok da büyük bir araştırma hastanesi var. İyi bir eğitim alırsın. Zaten çoğu kişi Atatürk Tıp sıralamasının 15k olmasının sebebinin Erzurum'da olduğunu söyler. Batıda olsa sıralaması çok daha farklı olurdu. Erzurum'da sağlık yatırımları da çok fazla. Ayrıca Atatürk Üniversitesi'nin kampüsü çok güzeldir. Büyük ve yemyeşil. Bahar ve yazları çok güzel bir havası olur. Serindir havası hiç bunaltmaz. Ama kışı aşırı soğuk. Kasım'dan Mart ayına kadar da yerden kar eksik olmaz.
    Erzurum'u pek sevmesem de Sivas ve Düzce'den daha iyidir. Bu üçü arasında kaldıysan hiç düşünmeden Erzurum'u yazabilirsin.
  • Hocam düzce yazma da nereyi yazarsan yaz. Şehir olarak çok zorlanırsın yaşanacak yer değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asdfasdf1 kullanıcısına yanıt
    Hocam tanıtım konusunda baya övüyorlar bana da orası mantıklı gelmişti.
    Tıp olunca şehri pek düşünmedim hocam sosyallık hariç Bi bilginiz var mı

• Hocam sıralamamız aynı, ben muğla ing veya gaziantep ing'e gidicem

• asdfasdf1 kullanıcısına yanıt
    Afedersin nereden cıkardın bunu orda mı yasıyorsun

• up

• Yaptık bişeler araştırmaya devam ediyorum değişebilir bu üçlününyeri Sivas - Erzurum - Düzce TIP

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şahsen erzurum da sosyalleşeceğime gider düzcede hafta içi ders haftasonu istanbul yaparım ayrıca soğuktan bir taraflarımda donmaz
  • Erzurumluyum. Erzurum'da yaşıyorum. Atatürk Üniversitesi tıp fakültesinde okuyan birçok arkadaşım var abim de dahil. Çok kaliteli bir üniversitedir ve çok da büyük bir araştırma hastanesi var. İyi bir eğitim alırsın. Zaten çoğu kişi Atatürk Tıp sıralamasının 15k olmasının sebebinin Erzurum'da olduğunu söyler. Batıda olsa sıralaması çok daha farklı olurdu. Erzurum'da sağlık yatırımları da çok fazla. Ayrıca Atatürk Üniversitesi'nin kampüsü çok güzeldir. Büyük ve yemyeşil. Bahar ve yazları çok güzel bir havası olur. Serindir havası hiç bunaltmaz. Ama kışı aşırı soğuk. Kasım'dan Mart ayına kadar da yerden kar eksik olmaz.
    Erzurum'u pek sevmesem de Sivas ve Düzce'den daha iyidir. Bu üçü arasında kaldıysan hiç düşünmeden Erzurum'u yazabilirsin.
  • Sivas ve Erzurum köklü fakülteler ama şehir kötü. İklimi de kötü sosyalleşme açısından da kötü. Bu açıdan Düzce daha iyi. Ben olsam Düzce seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 6 Ağustos 2020; 22:59:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • zoilist kullanıcısına yanıt
    Hocam adanalı olup kar görmeyince kar gözümü çok korkutuyor. Yurt uzak çıkarsa ulaşımı baya zora sokar herhalde. Tavsiyeler için Sağolun hocam

• Düzcenin iklimi nasıl? kar pek yoktur da havası dengesiz vs demişlerdi
    Kış ayları nasıl geçiyor

hocam erzulumlu olsam bende överdim kendi memleketimi sivas allahın unuttuğu yer asla yazmazdım peki erzurum niye yazmadım ? benimde puanım yetiyordu
    1-soğuk
    2-sosyallik 0
    3-deniz yok bi hafta sonu gidip girsek
    4-eğitim kalitesinin o kadar farkı yok top 10 üniler hariç
  • navi markelof N kullanıcısına yanıt
    1 hafta kar oldu sonra normal istanbul iklimi tek fark istanbuldan yazları bunaltması
  • hocam sevmediğimi söyledim zaten :D sivas ve düzceden daha iyi olduğunu söyledim. eğitimi salla hastane imkanları da çok önemli.
    düzceyi sadece denize yakınlığından ikliminden seçecekseniz seçilebilir. sosyal bir yer olduğunu düşünmüyorum. Ki sosyal olan insan her yerde sosyal olur Erzurum'da da sosyalleşebilir. arkadaş adanada yaşıyormuş. onun yerinde olsam düzce yazardım ben de, erzurumda yaşayamaz :D
    hastane bizde de var şükür
  • Oy oy Ben burada gövde gösterisi yapmıyorum kardeş banane erzurum tıptan düzce tıptan Bilgi veriyorum adamlara Ne boş insansın :D

ben öyle bir şey yapıyorsun mu dedim yav bizde de var diyorum hastane bazılarında hiç yok
  • 1 ataturk
    2 duzce
    3 sivas

• kyrie2 kullanıcısına yanıt
    Düzce Sivas Atatürk yaptım
    Önlerine Balıkesir yazma ihtimali hala var

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.