Şimdi Ara

****SİVAS GELİYOR SİVAS**** (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Divine_İNF

Sivasspor 4-1 Diyarbakirspor İşde Sivas işde azim işde isdek

Sivasspor Türkiye Süper liginde 10, hafta da
    Ankaragücü ,Gençlerbirligi, Gaziantep ve Tarbzonspor hatta BEŞİKTAŞ ı bile geride bırakdı
    Sivasspor düzen bir şekilde ilerlemesini sürdürüyor

ALLAH BOZMASIN

' NE OLURSA OLSUN SİVAS ŞAMYİYON OLSUN'

/>

işte hakem
  • quote:

Orjinalden alıntı: mulkiyeli

quote:

Orjinalden alıntı: y@nkee

hakem bi garipti yaw......kolay kırmızı kart wermiş ..........

Küfrün cezası kırmızı kart değilmi? Değilse karar yanlış.

yaw maca rakibiniz daha ii baslamıs gibi gozukuyor..yani 10 kişi kalan rakibiniz cok aciz duruma dusmus...ama umarım siwas daha iii yerlere gelir.ben siwasın ii oynamasını istiyorum zaten.bukadar basarılı olabileğinizi düsünmemiştim.....umarım ilk 2 sırayada yerlesirsiniz...
  • Bende isderim ama 2, sırada olursak Şampiyonlar liginde Sivasspor u yerler iyi oynuyor ama deneyimi yok 3, sıra iyi hepde çoook iyi ilk defa Süper lige çıkdı 10 maç da 21 puan harika 3, sırada kalır ve UEFA ya giderse iyi olur deneyim kazanır

'NE OLURSA OLSUN SİVAS ŞAMPİYON OLSUN'
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Nowa®

hani şu kupada yendiğimiz sivas mı (giresunspor)

Sivas oldu olası Türkiye kupasına ilgi göstermez(ki gerek yönetim gerekse teknik heyet bunu belirtir. Sivas için asıl olan ligdir). Geçen senede böyleydi bu senede böyle...Her zaman ilk maçlarla kupaya veda ederiz..Fakat yenildiğimiz takımıda sevince boğarız...Ee Sivası yenmek kolaymı

kardeş sen bayaaa uçmussun sivas buzamana kadar neydiki zaten kupaya önem verse neolacaktı... erciyes varken sivasın süpriz yapacagını sanmıyorum bu sene

• quote:

Orjinalden alıntı: derbederxl

quote:

quote:

Sivas oldu olası Türkiye kupasına ilgi göstermez(ki gerek yönetim gerekse teknik heyet bunu belirtir. Sivas için asıl olan ligdir). Geçen senede böyleydi bu senede böyle...Her zaman ilk maçlarla kupaya veda ederiz..Fakat yenildiğimiz takımıda sevince boğarız...Ee Sivası yenmek kolaymı

kardeş sen bayaaa uçmussun sivas buzamana kadar neydiki zaten kupaya önem verse neolacaktı... erciyes varken sivasın süpriz yapacagını sanmıyorum bu sene

sende yaz kardeş..lig sonu hortlatacam hepsini..erciyesmi sivasmı..

• Sivas'tan Kayseri'den ne takımlar çıkıyor süper top oynuyorlar koskoca İzmir'den 1 tane takım yok ligde

Hele Göztepemiz

Kahroluyorum

Ama

Alayına İsyan ! İnadına Göztepe !

Düşsek Bile Amatöre Terkedenler Kahpe Olsun !
  • quote:

Orjinalden alıntı: RccP

quote:

quote:

quote:

sende yaz kardeş..lig sonu hortlatacam hepsini..erciyesmi sivasmı..

erciyes

• sivasın bu haftaki maçına dikkat derim ben arkadaşlar nede olsa bi sonraki hafta FB'yle oynayacak, umarım maça EL(!!)ler karışmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: brand_izmir

sivasın bu haftaki maçına dikkat derim ben arkadaşlar nede olsa bi sonraki hafta FB'yle oynayacak, umarım maça EL(!!)ler karışmaz

merak etmeyin...sizi herturlu yeneriz...
  • Biz Sivasspor Erciyesden büyük mü dedik Sadece süper lige ilk defa çıkan takım ve 3, sırada 1 yenilgisi var güzel gidiyo helal dedik olaya başka yerlere çekmeyin

Hem sivasspor kupadan elenmesi şanssızlıkdı kupa da oynasaydı 3 büyükler i pardon 2 Büyükleri diyecekdim zorlardı Fenerbahçe ve Galatasaray a şuan tek takip bence

Başka Anadolu takimları da Çıksın bu aralar Erciyes ve Kayseri Formda böyle giderler inşallah Lige Mücadele gelir Fenerbahçe Galatasaray la nereye kadar

'NE OLURSA OLSUN SİVAS ŞAMPİYON OLSUN' ( 1, Fenerbahçe
    2,3, Sivasspor olsa daha iyi olur )
  • quote:

Orjinalden alıntı: Divine_İNF

Biz Sivasspor Erciyesden büyük mü dedik Sadece süper lige ilk defa çıkan takım ve 3, sırada 1 yenilgisi var güzel gidiyo helal dedik olaya başka yerlere çekmeyin

Hem sivasspor kupadan elenmesi şanssızlıkdı kupa da oynasaydı 3 büyükler i pardon 2 Büyükleri diyecekdim zorlardı Fenerbahçe ve Galatasaray a şuan tek takip bence

Başka Anadolu takimları da Çıksın bu aralar Erciyes ve Kayseri Formda böyle giderler inşallah Lige Mücadele gelir Fenerbahçe Galatasaray la nereye kadar

'NE OLURSA OLSUN SİVAS ŞAMPİYON OLSUN' ( 1, Fenerbahçe
    2,3, Sivasspor olsa daha iyi olur )

sivas daa büyük tabe

• quote:

quote:

quote:

dostum Sivasspor 3. ligde şampiyon olduğu seneden tutta bugune kadar hep şampiyonluk iddayısla oynadı(bir sene kötü gitti sadece, zaten iyi bakarsan sebatın çıktığı sene biz, yanılmıyorsam 1 puanla 1. ligden olmuştuk. Ve her zaman lige ağırlık verdi..Kupa maçlarına hep ilk maçta elvada dedi. )

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.