Şimdi Ara

SİVAS GİTTİ SIRADAKİ GELSİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evt beyler harika bi oyunla özellikle 2. yarı oyunu domine ettik kazandık gol ofsayttı kabul ederim ama verilmeyende iki penaltı var onlara saysınlar bu arada SANTOS nedir yaw gol ettı diye üzüldüm ben onun yerinde olsam sivas takımına komple çalım atar öle golu atardım

• Sıradaki kurbanlar F.C sion ve diyarbakırspor
  • sion sizi eleyebilir bu kadar abartmayın takımınızı 2 yıl önceki galatasarayın karşısında 5 gol yiyen sion yok mpenza yeter diye düşünüyorum.
  • İki fake gelmiş saçma sapan konu açıyorlar. Bi düşüncen varsa maç konusunda belirt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: seocu

İki fake gelmiş saçma sapan konu açıyorlar. Bi düşüncen varsa maç konusunda belirt.

• quote:

İki fake gelmiş saçma sapan konu açıyorlar. Bi düşüncen varsa maç konusunda belirt.

sanane istediğimi açarım sanamı sorucam belki rakiplerimiz öğrenmek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: kun__agüero

Sıradaki kurbanlar F.C sion ve diyarbakırspor

Kurban derken ? Hakem kurbanı demek istedin galiba...
  • Hakem ustunden kazandiginiz bir maci niye ovuyorsun?
  • quote:

Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı.
  • quote:

Sen önce bi türkçe konuş,nedir o fake fln,sahte deyin şuna

• Ya önce Lugano , sonra 3-0 lık ezici üstünlük.Korkuyorlar tırsıyorlar tabi.Kadıköye bekleriz
  • umarım yenerde diyarbakır sizi kaç paralık takım olduğunuzu anlarsınız.6 milyon euro ödediğiniz cristian bile taş çatlasa en fazla 2 milyon euro değerinde maksat para çarçur olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapture

Ya önce Lugano , sonra 3-0 lık ezici üstünlük.Korkuyorlar tırsıyorlar tabi.Kadıköye bekleriz

ok
  • doğru söylüyo Türkiyede amatör kümede oynayan takımların bazılarının fenerbahçeden tırstıkları söyleniyor.
  • Sizin rakibiniz Barcelona.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.