Evt beyler harika bi oyunla özellikle 2. yarı oyunu domine ettik kazandık gol ofsayttı kabul ederim ama verilmeyende iki penaltı var onlara saysınlar bu arada SANTOS nedir yaw gol ettı diye üzüldüm ben onun yerinde olsam sivas takımına komple çalım atar öle golu atardım
Sıradaki kurbanlar F.C sion ve diyarbakırspor
sion sizi eleyebilir bu kadar abartmayın takımınızı 2 yıl önceki galatasarayın karşısında 5 gol yiyen sion yok mpenza yeter diye düşünüyorum.
İki fake gelmiş saçma sapan konu açıyorlar. Bi düşüncen varsa maç konusunda belirt.
quote:
Orijinalden alıntı: seocu
İki fake gelmiş saçma sapan konu açıyorlar. Bi düşüncen varsa maç konusunda belirt.
quote:
sanane istediğimi açarım sanamı sorucam belki rakiplerimiz öğrenmek istiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: kun__agüero
Sıradaki kurbanlar F.C sion ve diyarbakırspor
Kurban derken ? Hakem kurbanı demek istedin galiba...
Hakem ustunden kazandiginiz bir maci niye ovuyorsun?
quote:
Körler sağırlar birbirini ağırlar hesabı.
quote:
Sen önce bi türkçe konuş,nedir o fake fln,sahte deyin şuna
Ya önce Lugano , sonra 3-0 lık ezici üstünlük.Korkuyorlar tırsıyorlar tabi.Kadıköye bekleriz
umarım yenerde diyarbakır sizi kaç paralık takım olduğunuzu anlarsınız.6 milyon euro ödediğiniz cristian bile taş çatlasa en fazla 2 milyon euro değerinde maksat para çarçur olsun
quote:
Orijinalden alıntı: rapture
Ya önce Lugano , sonra 3-0 lık ezici üstünlük.Korkuyorlar tırsıyorlar tabi.Kadıköye bekleriz
ok
doğru söylüyo Türkiyede amatör kümede oynayan takımların bazılarının fenerbahçeden tırstıkları söyleniyor.
Sizin rakibiniz Barcelona.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme