Şimdi Ara

Sivas Katliamı'nın 26. yılı: 'Madımak insanlık tarihinde kara bir leke' (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
3.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
45 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Başka ne var biliyor musun ? Senin böyle abuk sabuk yazmanın nedeni yine CHP.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

18-19. yy'da İngiliz İmparatorluğu bu coğrafyada yaşayan insanların dine karşı zaafı olduğunu gördü ve bunu ücretli elemanları üzerinden bir güzel kullanıyor. G.amerika'da dini kullanamaz cunku orada öyle bir zaaf yok.
    Aynen öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Başka ne var biliyor musun ? Senin böyle abuk sabuk yazmanın nedeni yine CHP.
    Sizin isiniz gecmisin dogrularini anlatmaktan ziyade sahislarla ugrasmakmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_S!nS!

Sizin isiniz gecmisin dogrularini anlatmaktan ziyade sahislarla ugrasmakmi ?

Alıntıları Göster
    İyi de doğru yorumlamayan sensin.
    Bu köktenci güruhlar Türkiye tarihinde Osmanlı dahil kaç kere galeyana geldiler ve ne felaketlere yol açtılar haberin var mı?

• Herşeyin olduğu gibi dininde fazlası zararlı. Uçlarda yaşayan şeriatçı yobazlar bir dakika dahi düşünmeden kafa kesip insan öldürebilecek potansiyelde gaddar oluyorlar.. Bizler gibi hoşgörülü sakin sevgi dolu değiller. Gaddar ve gözlerini kan bürümüş adi insanlar, aydın birşeyler üreten ülke için çalışan insanları canlı canlı yakarak öldürdüler.

• Ölenlere rahmet diliyorum. Euronews'e, 26. yıl dönümü olan Başbağlar Katliamı'nı da paylaşmalarını rica ettim. İnşaallah yarın paylaşırlar.

Unutulmamalı, unutturulmamalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savunmadım Çıkar Göster -- 4 Temmuz 2019; 21:2:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsinan

İyi de doğru yorumlamayan sensin.
    Bu köktenci güruhlar Türkiye tarihinde Osmanlı dahil kaç kere galeyana geldiler ve ne felaketlere yol açtılar haberin var mı?

Alıntıları Göster
    Konuyu sulandirip coban salatasina cevirme baska bir seyden bahsediyorum ! Sen hala chp nin kirli tarihini gormezden gelmeye devam et

• X_S!nS! kullanıcısına yanıt
    E tarih de bilmediğin anlaşıldı. Sulandırma dediğin şey gerçeğin ta kendisi de haberin yok.
    Madem bilmiyorsun ne diye sağa sola yazıp duruyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Savunmadım Çıkar Göster

Ölenlere rahmet diliyorum. Euronews'e, 26. yıl dönümü olan Başbağlar Katliamı'nı da paylaşmalarını rica ettim. İnşaallah yarın paylaşırlar.

Unutulmamalı, unutturulmamalı.
    Basbağlar katliamini hatirlamazlar merak etmeyin.
    Cunku kendilerini esitlik hak hukuk adalet yanlisi olarak gosteren cogu sahte yüzlüsur insanlara hatirlatmamaya kararlidir.
    Madimak olayi kara bir lekedir insanlik disidir fakat 2 gun sonra intikam adi altinda yapilan basbaglar katliami bir o kadar unutturulmustur.

Bana gelip burda onu pkk yapti diyip de bos yapmaya gelmesin. Oyle kapattiramazsin sahte magdurlugunu.
    Bu iki olayi ayri ayri icten ice destekleyen, madimak olayini anlatmayip basbaglari anlatan veya madimak olayini anlatip basbaglari silmeye calisan herkes irkci ve mezhepcidir.

• Bu 93 yılı ne biçim bir yılmış.

24 ocak - Uğur Mumcu katliamı.
    17 şubat - Eşref Bitlis'in ölümü.
    24 mayıs - PKK tarafından Bingöl-Elazığ yolunda 33 silahsız askerin şehit edilmesi.
    2 temmuz - Madımak Katliamı.
    5 temmuz - PKK tarafından yapılan Başbağlar katliamı. 33 sivilin katledilip köylerinin yakılması.
    4 kasım - Cem Ersever'in katli.

...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Bu mesaj silindi.
    Pekaka ile aynı düzleme koyman doğru Sivas katliamını.
    Bu ülkede en kolay söylediğim cümlelerden biri “Al birini vur ötekine” cümlesi.
    Ensar’a lanet ettiğimizde “ama Vatikan’da da oldu- AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
    Başbağlarda olan ve Sivas- İkisi de tarihimizde kara lekelerdir.
    Örgütlü cahil galeyana gelmiş yobaz güruhların pekakadan farkı yoktur. Bunları dış mihraklar parmaklarının ucuyla bile anında tahrik edip galeyana getirebilir. 6-7 Eylül olayları, Amerikayı protesto eden gençlere yapılan saldırılar, Sivas, daha çok sayarım. İnanmayan Osmanlı tarihi dahil bunu görebilir.
    Sizin probleminiz evet pekakayı görüyorsunuz ve haklı olarak lanetliyorsunuz fakat bu galeyana gelen yobaz kitle gözünüzün önünde insan dövüyor, bıçaklıyor, bombalıyor, katlediyor, yakıyor, ıslık çalıp uzaklara bakıyorsunuz. Pes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 5 Temmuz 2019; 14:12:15 >

• Karaktersiz aktroller konudan çıksın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Methotrexate

Basbağlar katliamini hatirlamazlar merak etmeyin.
    Cunku kendilerini esitlik hak hukuk adalet yanlisi olarak gosteren cogu sahte yüzlüsur insanlara hatirlatmamaya kararlidir.
    Madimak olayi kara bir lekedir insanlik disidir fakat 2 gun sonra intikam adi altinda yapilan basbaglar katliami bir o kadar unutturulmustur.

Bana gelip burda onu pkk yapti diyip de bos yapmaya gelmesin. Oyle kapattiramazsin sahte magdurlugunu.
    Bu iki olayi ayri ayri icten ice destekleyen, madimak olayini anlatmayip basbaglari anlatan veya madimak olayini anlatip basbaglari silmeye calisan herkes irkci ve mezhepcidir.

Alıntıları Göster
    Dün euronews web sitesinin arama kısmından Başbağlar'ı arattığımda geçen sene haberini yapmışlardı. Sağ olsunlar 26. yıl dönümünü de unutmadılar.
    euronews
    Başbağlar katliamı 26. yılı: Türkiye'yi yasa boğan 1993 Temmuz'unda neler yaşandı?
    https://tr.euronews.com/2019/07/05/basbaglar-katliam-26-yil-turkiye-yi-yasa-bogan-1993-temmuz-unda-neler-yasandi-sivas

Ekşide pkknin "Sivas'ın öcünü aldık" söylemini unutturanları gördüm. Yani "bu tür katliamlar pkknin her zamanki katliamlarından bir katliam canım" diyerek örtbas etmelerini gördüm. pkk daha önce de kendi 8 leşinin öldürülmesi üzerinden Siirt'te 8 askeri, mayın ile katlederek öcünü aldıklarını Youtubeda ilan etmişti.

Geçen sene de forumda sadece Sivas Katliamı konusu açılmıştı. Eyvallah. Neden Başbağlar Katliamı konusu açılmadı? Amaç acıları yarıştırmak değil. Mazlumun dini sorulmaz, mazlumun ırkı da sorulmaz.

• Sivas Katliamı'nın 26. yılı: 'Madımak insanlık tarihinde kara bir leke'
    Unutmadık Unutmayacağız
    30. yıl..
    Aydınlığın Yakılışı..
    #2temmuz #Sivas #unutMADIMAKlımda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • X_S!nS! kullanıcısına yanıt

Meclis'te FETÖ soruşturması AKP ve MHP oyları ile reddedilirken Reis'inin kafana fırlattığı çaydan mı içiyordun yeğenim :)

• Unutmadık unutmayacağız da

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.