Şimdi Ara

Sivas tıp vs Kırıkkale tıp oylayin acill!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sivas tıp vs Kırıkkale tıp oylayin acill!!!!

(En Son Oy Tarihi: 29.7.2024)
Giriş
  • İki şehirede yaklasık aynı uzaklıktayım.Hangisini tercih listesinde öne yazıyım.Oylarken sebebini de yazabilir misiniz?

• Up
  • Up
  • Up hadi gençler
  • Sivaaasın yollarına

Çıkaaayıım dağlarına

Bıraak seen beni bırak

Ölüüm giitmez yooluma vayy

Yaz gardaşım sivası

Şehirde okursun ,kırıkkale ilçe

Not:Bende Afyon kırıklale düzce üçgeni içinden düzceyi seçmiştim
  • ...
  • ...
  • Eşit mesafe diyorsan eğitimine bak kardeş bir de sivas soğuk olur kfofmfllf
  • kırıkkalenin binası güzel kirikkaleliyim ama eğitimi vs. bilmiyorum ve 200 binlik küçük bir şehir sadece 1 bulvar 1 de cadde var ve universitenin oradaki kafeler yani pek bir sosyal hayat bekleme
  • Up
  • Nevşehirde yaşıyorum küçük şehir olması sorun olmaz.
  • Haritadan vs bak kırıkkale üniversitesine cevresine felan. Ben baktım vazgeçtim okadar sene üniversite okuyacaksın okunulcak yer degil egitimi bilemem ama sosyal hayat açısından degmez
  • Siz nereyi yazmayı düşünüyorsunuz hocam ve sıralamanız kaç?
  • Eğitimi bilmiyorum.

Evler o kadar pahalı değil klasik Anadolu şehri fiyatlarında. Yeni KYK yurdu yapılıyor 10k kişilik internetten bakarsın. Merkezden bindiğinde çoğu otobüs üniversiteye gider. Merkez çok sakin de değil, kalabalık da denmez. İstasyon caddesi, cafeler sokagi vs takilirsin. Kekolar sıkıntıydı da bu aralar azaldilar biraz ancak trafiği bayağı kötü. Sürekli drift çeken şahinler göreceksin. Türk bayrağı yapistirmali insanları ezmeye meyilli vatan haini sürücüler göreceksin.

Okunur mu? Tıp istiyorsan tabii ki okunur ancak bir Sivaslı olarak bana Sivas gelirse kafayı yerim çünkü bıktım küçük şehirden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lars Mikael Akerfeldt -- 11 Ağustos 2018; 13:9:21 >
  • Sivasın eğitimi daha iyi ve daha köklü
  • Sivas yaz her türlü daha iyi
  • Up
  • Up
  • Arkadaşlar gerçekten çok kararsızım.Yüzdeler birbirine yakın lütfen oylarken sebebini de yazar mısınız?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.