Şimdi Ara

'SIVI LPG PÜSKÜRTME' yöntemiyle çalışan dönüşüm kitleri ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
17.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Liqui max" eski yeni tüm araçlara uygulanabilir bir sistem sanırım. Geliş tarihi ve fiyatı konusunda bir tahmin yapmanız mümkün mü?

Sn Tripledes,

Eski yeni den ziyade Atmosferik motorlara uyugulanabilen sistemdir. Türkiye ye, Tairh olarak henüz bir açıklama hollan da tarafından yapılmadı, dolaysıyla olmayan malzeme için fiyat vermemiz mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

Recep bey merhaba ozel siparisle getirtebileceginizden bahsetmissiniz,

aracim direkt enjeksiyonlu degil, normal ateslemeli, atmosferik turbosuz sade bir motor,

oncelikle belirtmek isterim ki bu kadar sabirla beklemenin tek sabebi aracin mevcut lpg sistemiyle subablarinin veya baska elemanlarin erime yapma olasiligidir bunu ayni araca sahip bazi forumdaslar yasadi, arac colt.

bu araca uygulanacak sistem

siparis edilirse, toplam gelmesi uygulanmasi islerin bitmesi kac gun surer
    fiyat olarak net bir rakam var midir, eger burdan bildiremiyorsaniz PM yazmanizi rica ederim
    birde bilmedigimden soruyorum, simit lpg tanklarinda en kucugu ile en buyugu arasinda fiyat farki olurmu,

tesekkurler...

Günaydın SeKSandDoRT,

Tanklarda Fazla Bir Fark Yok Gelmesi Montajı 10 Gün Sürer Tahmini Olarak Siz Ruhsat fotokopisi info@lpgotogaz34.com
    email adresime Gönderiniz Net bilgi aktarımı yapalım.

Fiyatı 4.500 10 Taksit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prins Recep -- 20 Kasım 2011; 23:32:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tripledes

"Liqui max" eski yeni tüm araçlara uygulanabilir bir sistem sanırım. Geliş tarihi ve fiyatı konusunda bir tahmin yapmanız mümkün mü?

Liqui max Türkiye Gelmiyecek Haliba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

quote:

Orijinalden alıntı: Prins Lpg Kayseri

quote:

Arkadaşlar benim sorum "LPG'yi yanma odasına gaz halinde değil de sıvı halde püskürten" dönüşüm kitleriyle ilgili... Şu an Türkiye'de bunun uygulaması başladı mı? Hangi markalar var? (Prins'te "Direct Liquid" diye bir kit vardı mesela... Fakat aylar önce telefonla sordupumuzda henüz Türkiye'de montajı yapılmıyordu.)

Arkadaşım 2009 Opel Astra 1.6 Enjoy (115hp) aracına LPG dönüşüm kiti taktırmak istiyor. OPEL Yetkili servisi "LANDIRENZO ya da BRC tavsiye ediyoruz" demiş. Garantili araçlara Landi ve garantisi bitenlere LANDİ/BRC takıyorlar.

Fakat bizim arkadaş "1500 TL verip VSI sistem taktıracağımıza eğer bu fiyata varsa 1900-2000 TL verip Sıvı LPG sistem taktıralım" diyor. Bildiğiniz bir marka

Sn Çakır efe,

Öncelikle Arakadışınızın bahsettiği VSI sisteminin bu yazıda belirttiği rakamı yanlış. Ayrıca Prins Direct Liqui max sisteminin adı üstünde Direkt Likid sistemi, yani Direkt enjeksiyonlu araçlar için geçerli bir sistem. Opelinize uygun olacak sistemin Adı Liqui Max.

bu ürünlerin kısa zaman da montajınna başlanacak ama Türkiye koşulları içinde Bizim araçlarımız da kısa süreli testi olacaktır.

konu ile alakalı zaman zaman bilgilerindirme yapacağız. Gerek internet sayfalarımız dan gerek form sayfalarından.

İlginiz için teşekkür ederiz.

"Liqui max" sistemi, ile "direct liqui max" sistemi arasındaki farkı biliyormusunuz?

saygılarımla,

Size Konuya hakim Deyilsiniz Gibi Bir Cümle Yok ??

Arasındaki farkı Nedir???

• quote:

Orijinalden alıntı: Prins Recep

quote:

Orijinalden alıntı: ufuktaşkesenprins

quote:

quote:

Arkadaşlar benim sorum "LPG'yi yanma odasına gaz halinde değil de sıvı halde püskürten" dönüşüm kitleriyle ilgili... Şu an Türkiye'de bunun uygulaması başladı mı? Hangi markalar var? (Prins'te "Direct Liquid" diye bir kit vardı mesela... Fakat aylar önce telefonla sordupumuzda henüz Türkiye'de montajı yapılmıyordu.)

Arkadaşım 2009 Opel Astra 1.6 Enjoy (115hp) aracına LPG dönüşüm kiti taktırmak istiyor. OPEL Yetkili servisi "LANDIRENZO ya da BRC tavsiye ediyoruz" demiş. Garantili araçlara Landi ve garantisi bitenlere LANDİ/BRC takıyorlar.

Fakat bizim arkadaş "1500 TL verip VSI sistem taktıracağımıza eğer bu fiyata varsa 1900-2000 TL verip Sıvı LPG sistem taktıralım" diyor. Bildiğiniz bir marka

Sn Çakır efe,

Öncelikle Arakadışınızın bahsettiği VSI sisteminin bu yazıda belirttiği rakamı yanlış. Ayrıca Prins Direct Liqui max sisteminin adı üstünde Direkt Likid sistemi, yani Direkt enjeksiyonlu araçlar için geçerli bir sistem. Opelinize uygun olacak sistemin Adı Liqui Max.

bu ürünlerin kısa zaman da montajınna başlanacak ama Türkiye koşulları içinde Bizim araçlarımız da kısa süreli testi olacaktır.

konu ile alakalı zaman zaman bilgilerindirme yapacağız. Gerek internet sayfalarımız dan gerek form sayfalarından.

İlginiz için teşekkür ederiz.

"Liqui max" sistemi, ile "direct liqui max" sistemi arasındaki farkı biliyormusunuz?

saygılarımla,

Size Konuya hakim Deyilsiniz Gibi Bir Cümle Yok ??

Arasındaki farkı Nedir???

"Liqui max" sistemi, ile "direct liqui max" sistemi arasındaki farkı Nedir,

İlk Çalıştırmada Tasarruf Kaç ??

Toplam tasarruf Kaç Saglıyor ??

Tüketicileri Bilgilendirelim Lütfen

Saygılar..

Recep

• ufuk bey,
    arasında ki farkı sizde çok iyi biliyorsunuz ama ben genede açıklayayım.

Liqui max sistemi kendi enjektörü olan ve depodan gelen gazın basıncıyla çalışan likid lpg sistemidir.

Direct Liqui max ise ismin den de anşalışdığı gibi, Drirekt Likid sistemi, yani Direkt enjeksiyonlşu araçlar için TFSI-TSI araçlar içindir.
    ayrıca aracın kendi benzin enjektörlerini kullanır ve Liqui max a göre alçak ve düşük basınç pompaları vardır.
  • quote:

ufuk bey,

Liqui max sistemi kendi enjektörü olan ve depodan gelen gazın basıncıyla çalışan likid lpg sistemidir.

Direct Liqui max ise ismin den de anşalışdığı gibi, Drirekt Likid sistemi, yani Direkt enjeksiyonlşu araçlar için TFSI-TSI araçlar içindir.
    ayrıca aracın kendi benzin enjektörlerini kullanır ve Liqui max a göre alçak ve düşük basınç pompaları vardır.

• quote:

ufuk bey,

farkları benim bilmemden ziyade tüketicinin doğru bilgilendirilmesi önemli,

saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 22 Kasım 2011; 7:18:22 >
  • quote:

ufuk bey,

Direct Liqui max'ta alçak ve düşük basınç pompaları var derken ne kasdettiğinizi tam anlayamadım,

saygılarımla,
  • Ufuk bey,

Tabi ki de müşterilere doğru cevap vermek önemli, Müüşteri opel 1.6 Astra aracına Direct Liqui Max sistemi olurmu demiş, o araca da Liqui Max önerisi yapıldı.

İyi Çalışmalar.
  • quote:

Direct Liqui max'ta alçak ve düşük basınç pompaları var derken ne kasdettiğinizi tam anlayamadım,

saygılarımla,

Lpg yakıtını göndererek yakıt sevk ünitesine pompalama yapan düşük basınçlı pompadan ve o hattın sonun da aracın kendi enjektörlerine yakıtı yüksek basınçla pompalayan yüksek basınç pompasından bahsettik. Yeterli mi ?

Saygılarımızla,
  • quote:

quote:

saygılarımla,

Lpg yakıtını göndererek yakıt sevk ünitesine pompalama yapan düşük basınçlı pompadan ve o hattın sonun da aracın kendi enjektörlerine yakıtı yüksek basınçla pompalayan yüksek basınç pompasından bahsettik. Yeterli mi ?

Saygılarımızla,

Sizden Soruma Cvp Beliyorum ??
  • quote:

Ufuk bey,

Tabi ki de müşterilere doğru cevap vermek önemli, Müüşteri opel 1.6 Astra aracına Direct Liqui Max sistemi olurmu demiş, o araca da Liqui Max önerisi yapıldı.

İyi Çalışmalar.

Liqui Max öneriniz bence yanlış bir öneri ,

çünkü ,

1) emme subaplarına sıvı lpg gönderilmesini doğru bulmuyorum,

2)liqui max 'ta ,

direct liqui max.a göre sıvı lpg enjektörleri var ,

sonuç liqui max daha pahalı bir çözüm olur.

3)bunu ,daha önce ,Vialle lpi sistemi ile denedi ,sonuç malum,

bence Türkiye'ye gelmeyecek bir sistemi ,Tüketicilere anlatmanıza gerek yok,

bu tip araçlara buhar fazında çalışan Prins VSI 1 ve VSI2 takmak daha doğru olur.

saygılarımla,

• quote:

quote:

saygılarımla,

Saygılarımızla,

daha net açıklamak gerekirse,

Direct liqui max'ta ,

lpg 'nin benzin enjektörlerine kadar ulaşması 'nı sağlayan 2 pompa vardır,

1.lpg tankı içindeki lpg pompası (işletme basıncı ,hıza ve sıcaklığa bağlı olarak 4-8 bar arası değişir),

bu pompa Prins tarafından geliştirilmiş bir pompa olup mevcut sistemlerdekinden daha ileri bir teknolojiye sahiptir,

2.aracın kendi yüksek basınç benzin pompası ,

Direct liqui max , bu pompayı kullanır,

motoru üzeri ve benzin raili üzerindeki kendi yüksek basınç benzin pompasına ulaşan lpg ,

bu pompadan sonra benzinde olduğu gibi yüksek basıçlara çıkar (20-200 bar).

Direct Liqui max sistemi içinde ,

3 .bir pompa daha vardır o da "boost pump",

benzin raili içindeki benzinin boşaltılmasını ve tekrar basılmasını sağlar,

saygılarımla

• ufuk bey,

müşteriye cevabımı aşşağıda paylaşıyorum.

quote:

Sn Tripledes,

Eski yeni den ziyade Atmosferik motorlara uyugulanabilen sistemdir. Türkiye ye, Tairh olarak henüz bir açıklama hollan da tarafından yapılmadı, dolaysıyla olmayan malzeme için fiyat vermemiz mümkün değil.

Müşteri bir soru daha sorsa, sizinkinden farklı bir cevap verilmezdi.
  • quote:

quote:

aracim direkt enjeksiyonlu degil, normal ateslemeli, atmosferik turbosuz sade bir motor,

oncelikle belirtmek isterim ki bu kadar sabirla beklemenin tek sabebi aracin mevcut lpg sistemiyle subablarinin veya baska elemanlarin erime yapma olasiligidir bunu ayni araca sahip bazi forumdaslar yasadi, arac colt.

fiyat olarak net bir rakam var midir, eger burdan bildiremiyorsaniz PM yazmanizi rica ederim
    birde bilmedigimden soruyorum, simit lpg tanklarinda en kucugu ile en buyugu arasinda fiyat farki olurmu,

tesekkurler...

Günaydın SeKSandDoRT,

Tanklarda Fazla Bir Fark Yok Gelmesi Montajı 10 Gün Sürer Tahmini Olarak Siz Ruhsat fotokopisi info@lpgotogaz34.com

Fiyatı 4.500 10 Taksit

Bu sistemler anladığım kadarıyla kısa süre içerisinde tüketiciyle buluşacak.Yalnız 4500 tl gibi kit rakamları ve diğer masraflar göz önüne alındığında bu uygulamaların tükeciyi pek memnun edeceğini düşünmüyorum.Bu kadar para verdikten sonra böyle bir sistemi araca taktırmanın bence pek bir anlamı kalmıyor.Yılda 10000-15000 km yol yapan birisi için bu sistem hiçbir şekilde uygulanabilir değil.Yılda 20000 km ve üstü yapan birisi ise zaten dizel otomobil tercih eder.Yani bu sistemler belli bir kesim dışında pekte tercih edilebilir değil bence.

• İki prins ustası kendi bilgilerinizi burada sınamak yerine bizlere yardımcı olsanız daha iyi olur sanırım

Sorum çok basit aslında, aracım Mazda 3, bir çok yeni araç gibi subap yataklarının aşınması sorununa sahip lpg'de. Vialle tarzı sıvı sistem taktırmak istiyorum, onunda sorunu tam önledğinden emin değilim ama en azından su hortumlarının falan kesilmemesi

araca minimum müdahale edilmesi cazip gözüküyor. Velakin şu an 3500 gibi rakamlar istiyorlar. Benim sorum Prins liqui max sisteminin kısa vadede Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini ve olası rakamlarını öğrenmek istiyorum. En son gelmeyecek dediniz sanırım, kesin bilgi midir?
  • Prins Liqui max sistemi bence Türkiye'ye gelmez ,

bence siz Prins VSI +valve care taktırabilirsiniz,

referans verebilirim,

saygılarımla,

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuktaşkesenprins -- 22 Kasım 2011; 23:32:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

quote:

tesekkurler...

Günaydın SeKSandDoRT,

Fiyatı 4.500 10 Taksit

Bu sistemler anladığım kadarıyla kısa süre içerisinde tüketiciyle buluşacak.Yalnız 4500 tl gibi kit rakamları ve diğer masraflar göz önüne alındığında bu uygulamaların tükeciyi pek memnun edeceğini düşünmüyorum.Bu kadar para verdikten sonra böyle bir sistemi araca taktırmanın bence pek bir anlamı kalmıyor.Yılda 10000-15000 km yol yapan birisi için bu sistem hiçbir şekilde uygulanabilir değil.Yılda 20000 km ve üstü yapan birisi ise zaten dizel otomobil tercih eder.Yani bu sistemler belli bir kesim dışında pekte tercih edilebilir değil bence.

Kalitenin Fiyatı Olmaz..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.