Şimdi Ara

Sıvı nitrojen soğutma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar genellikle süper oyun sistemlerinde sıvı nitrojen ile Soğutuluyor peki türkiyede sıvı nitrojen varmı xspc diye bir marka varmış peki sıvı nitrojenin espirisi nedir hava ve sıvı soğutmadan farkı nedir nitrojen zararlı değilmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sıvı nitrojenin esprisi bu sıcak gunlerde duş alırken kullanıyorsun ferahlatıyor birde mentollu dus jeli kullan .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Queens Boulevard kullanıcısına yanıt
    Dostum yani türkiyede satılıyormu onu sordum satılmıyorsa Türkiye ye getirirmi birde ne kadar soğutuyor
    sistemi

• sıvı nitrojen uzay boşluğu kadar soğuktur... inanılmaz ağır kullanmıyorsan sıvı soğutma kullandığın parça donar
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha uz

Merhaba arkadaşlar genellikle süper oyun sistemlerinde sıvı nitrojen ile Soğutuluyor peki türkiyede sıvı nitrojen varmı xspc diye bir marka varmış peki sıvı nitrojenin espirisi nedir hava ve sıvı soğutmadan farkı nedir nitrojen zararlı değilmi ?

Sıvı nitrojen ile soğutma kullananlar genellikle hız aşırtma yani o.c da rekor kırmak için ki genellikle dünya rekoru kırmak için kullanılan bir soğutma metodudur. Geriye kalan kullanıcı grubuda bana göre fantazi yada maceraperest gurubudur.

Soğutma sistemleri kötüden extreme şu şekildedir:

hava--->sıvı---->gaz(nitrojen, hidrojen, helyum, azot kısmen R410)

Zararları:

gazlar ın sıvı formda olabilmesi demek aşırı soğuk olmaları demektir. Buda bir kaza anında uzuv kaybetmeye varabilen yaralanmalar demektir. Onun dışında soğuktan donma, genleşme yada terleme problemlerini aşarsanız birşey olmaz.

• [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Corsair hydro series H110 sıvı soğutma yeterli olurmu ?

• quote:

Corsair hydro series H110 sıvı soğutma yeterli olurmu ?

450-580TL fiyat aralığına sahip bir ürün, kötü demek yalan olur. Yanlız benim hazır kitler konusundaki tek düşüncem sabırlı olunup biraz daha para biriktirerek custom sıvı soğutma yapılmasından yana. Tabiki taktir sizindir.

donanımhaber forum
    Yeni Başlayacaklar İçin Sıvı Soğutma Rehberi » Sayfa 1 - 6
    http://forum.donanimhaber.com/m_103589951/f_//tm.htm#104437200

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıvı Soğutmada Oto Radyatör
    12 yıl önce açıldı
    Sıvı Soğutma Dükkanı
    3 yıl önce açıldı
    Sıvı soğutma ömrü?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • [juggernaut] [ kullanıcısına yanıt
    Vatan Bilgisayardaki en pahalı sıvı soğutma tabiki kötü demek yalan olur birde corsair sıvı soğutma konusunda dünyada bir numara birde kullanıcı yorumlarını okudum herkesten 5 yıldız almış kötü değil bana katılıyormusunuz ? Birde custom soğutma ne fotoğrafını verebilirmisiniz türkiyede varmı satılıyor mu

• quote:

Vatan Bilgisayardaki en pahalı sıvı soğutma tabiki kötü demek yalan olur birde corsair sıvı soğutma konusunda dünyada bir numara birde kullanıcı yorumlarını okudum herkesten 5 yıldız almış kötü değil bana katılıyormusunuz ? Birde custom soğutma ne fotoğrafını verebilirmisiniz türkiyede varmı satılıyor mu

Bir önceki mesajımda vermiş olduğum linkin tamamını okursanız custom sıvı soğutma konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Yurtdışından getirilip yurt içinde kişisel girişimler ile satılıyor. Ama çok yakında aquatuning türkiye sayfası devreye girecek.
  • Bu soğutma en baba gamer ın kasasında bile XXL durur. aynı anda 3 oyun birden oynayıp bir taraftanda chrome da 100 e yakın sekmeyi hazırolda bekletmiyorsan muhtemelen kartın aşırı nitrojenden kırılacaktır. Ha tüm bunları yaparken kırılmayacağının garantisinide kimse veremez. Zaten hybrid lerle soğutma işinin suyu çıktı, nitrojenini çıkarmaya gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Bir önceki mesajımda vermiş olduğum linkin tamamını okursanız custom sıvı soğutma konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Yurtdışından getirilip yurt içinde kişisel girişimler ile satılıyor. Ama çok yakında aquatuning türkiye sayfası devreye girecek.

Aquatunning tr sayfasi acilinca vergilendirne islemi basil olacak belli mi? Direk burada stok yapip direk ulke icinde mi satacak, yoksa yurtdisindan gelecek site sadece Turkce ve tl cinsinde mi gozukecek?

• Nitrojen oyun için olmaz 1 saatte 100 liralık malzeme yakarsın anlık oc rekoru kırmak için kullanılır

• Ben gamex'e geldiğimde Conn diye bir firma vardı.Özel sıvı soğutma yapıyormuş.Nitrojenle mi dedim hayır nitrojenle değil.özel sıvı soğutma dedi.Yaptıkları testlerde'de yüksek overclock değerleri kazandıkları söyledir.Sıvı soğutma ekipmanlarınıda satılıyor diye biliyorum forumda conn'dan bir üye bulunduğunuda görmüştüm arkadaşlar.
  • Benim 2009 yıllarında bilgisayarımın cpu sunun aşırı ısınması sebebiyle mevcut fan metaline matkapla iki delik delip bu deliklerden birer bakır çubuk geçirmek suretiyle ve serum borusu, araç su fıskiye motoru ve 2 litrelik cola şisesiyle kendi su soğutmamı yapmıştım. Çok efektif bir soğutma sağlayamasa da yine de uzun süre iyi bir hizmet sundu emektarımız. Sonrasında yeni ve kaliteli bir CPU soğutucusu alarak sistemi atıl duruma çıkarttım. Niyetim birkaç delik daha açıp su kanalını çoğaltmaktı ama tembellikten yapmadım. Yeni aldığım soğutucu yeteri kadar işimi görüyordu. Çok ekstrem bir işlem O.C. yapmıyorsanız ihtiyacınız olan birşey değil güvenli yeni nesil soğutucular yeteri kadar soğutuyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyri

quote:

Orijinalden alıntı: [juggernaut]

quote:

Aquatunning tr sayfasi acilinca vergilendirne islemi basil olacak belli mi? Direk burada stok yapip direk ulke icinde mi satacak, yoksa yurtdisindan gelecek site sadece Turkce ve tl cinsinde mi gozukecek?

Site Türkce ve TL ile satis yapacak . Kargo yine yurtdisindan gelecek . Tahminimce DHL ile isbirligi icinde olacaklar . Gümrůkleme DHL tarafindan yapilir herhalde .

• Halilgndz H kullanıcısına yanıt
    Internete conn yazsam çıkarmı sıvı soğutma

• www.facebook.com/Conncomputer sayfasına mesaj yardımcı olucaklardır :)
  • Fiyatın fazla olması herkesi şaşırtmış durumda ben de şaşırdım yalan yok yani. Ama işlemcinin muhteşemliğine bakın. Bazı yorumlarda 10900K'nın 5950x kıyaslama yapılmış. 10900K pek farkı olmadığını söylenmiş, olur mu öyle hiç canım. Hız da 5950x sollar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.