Şimdi Ara

SIVI SOĞUTMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Izzet

quote:

Orjinalden alıntı: ers1n

Herkes Ergin Ates diye bitio ama hickimse adamın soledigi modeli arastırmadı galiba ?

Ayıboganın soledigi innovatek set te pasif sogutma icin radyator war o yuzden Ergin Atesle kulvarları bile farklı .

Ayrıca Ergin Atesin sistemiyle vericegi atman pompa bu sistemle gelen eheim pompayla karsılastırılamaz.

Ergin ustaya bi lafım yok ama her susogutma dendigimde agızından bir laf cıkıcagına biraz arastırma yapın.

Ergin abinin EA rev3+ ında radyatör yok muymuş ???
    Ergin abi setlerinde Atman pompa mı kullanıyormuş ???

Ya başkalarına laf atacağına biraz kendin araştırma yapsan diyorum
    Özellike Ergin abinin seti hakkında yazdıkların, direkt kötüleme olmuş
    Hiç yakıştıramadım

Oncelıkle daha oncede belırttıgım gıbı hıcbızman ergin ab,n,n malını kotulemedım.

Ama senın yazdıklarından anlasılıyorkı yazıları gozunle okumuyorsun dostum cunku ben radyator yok gıbı bır ıfade kullanmadım ınnovatekın setinde pasıf sogutucu kullandıgını belırttım ama ergın atesin sogutmasında radyator aktıf olarak sogutuluo o yuzden kulvarları farklıdır ben burda performans karsılastırmasından bahsetmıorum.
    Eheim pompa hakkında kı lafımda ergın abının setınde kullandıgı pompa dalgıc pompa yanı su ıcınde calısıo ve ısını dırek olarak suya verıor 2000 l/saat gıbı calısan bır pompanın ıse ısının su sogutmayı etkılecegını bılmenız gerekırdı.

• Bilmeden yapılan yorumlara söyleyecek söz bulamıyorum... Atman nerden çıktı?? Herneyse zaten bu işe ara vermeme sebeplerden en önemlisi bu tarz eleştiriler..
  • yapma ergin abi sen devam et benim çok ufak bi eleştirim olucak uv duyarlı kablolar bulursan süper oluır
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

Bilmeden yapılan yorumlara söyleyecek söz bulamıyorum... Atman nerden çıktı?? Herneyse zaten bu işe ara vermeme sebeplerden en önemlisi bu tarz eleştiriler..

Ya Ergin abi sen bakma bunlara.Bikaç kendini bilmez konuşuyo işteşimdi banda zılarlar zati
  • quote:

Orjinalden alıntı: erginates

Bilmeden yapılan yorumlara söyleyecek söz bulamıyorum... Atman nerden çıktı?? Herneyse zaten bu işe ara vermeme sebeplerden en önemlisi bu tarz eleştiriler..

yabanci veblerde sulu sogutmalar icin uv su borulari ve tesisat kablolarida mevcut arkadaslar arastirip turkiye distiributoru ogrenile bilir
  • Arkadaşin söylediği set bu yani Innovatek XXK € 269,00

• ergin abinizi yiyim sizin ne yalaka adamsınız yaw biraz arastırma yapın bu forumun dısına cıkın ondan sonra millete laf atın
    adam ergin ates e hicbir sekilde elestiri yapmamıs ki siz neden gaza geliyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ertug

ergin abinizi yiyim sizin ne yalaka adamsınız yaw

Karışmayı sevmem ama uslubun sence doğru bir uslupmu güzellikle fikrini belirtsen hakaret yerine daha etkili ve KOYUCU olmaz mı senin açından?!?!?!
    Bu arada ergin abiye kimsenin toz kondurmamasının sebebi türkiyede bir ilki başarmış olan sayılı degğil tek kişidir...Yurtdışındaki forumlardada ürünleri ve sonuçları taktir gören boş atmayan bir insan olmasıdır..İşte ondan dolayı ona herkes SAYGI DUYAR ve SEVER çünki az laf çok iştir ve eminim kişilik olarakta biraz tanısan YİYİM ERGİN ABİNİZİ demezdin...
    umarım yanlış bir anlaşılmaya sebep olmamışımdır.. Bu ülkede işinin ehli olan ve tek olan bir kimse önemlidir birkaç kişi yüzünden onun önünün kesilmesine kimse göz yummuyor sadece kısaca..Konunun yalakalıkla alakası yok yani.. Ergin beyi taktir eden çoğu kişininde yalakalık olsun die yapcagını sanmam çünki çoğu EA su soğutma sistemi kullanmıyordur bile belki sadece..
    Nese uzatmaya gerek yok umarım anlatabilmişimdir..Hem ergin beye hemde forumun kalan tüm üyelerine karşı olan uslubun hoş değil bence sadece..
    Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: ertug

ergin abinizi yiyim sizin ne yalaka adamsınız yaw biraz arastırma yapın bu forumun dısına cıkın ondan sonra millete laf atın
    adam ergin ates e hicbir sekilde elestiri yapmamıs ki siz neden gaza geliyosunuz

/>
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.