Şimdi Ara

Sıvı soğutma ekipmanları alınabilecek yerler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce belirttiğim custom sıvı soğutma konusunda Türkiye'de ekipman alabileceğiniz yerleri belirtmemiştim şimdi onları belirteyim.Custom olarak kendiniz toplamak istiyorsanız Conn Bilgisayarın parçaları kalitelidir hiçbir sıkıntı çıkarmadan uzun ömürlü olarak kullanabilirsiniz.Kendime ait kapalı devre soğutmalı bilgisayarımı buradan aldığım sıvı soğutma parçaları ile açık devre soğutmaya çevirdim sipariş verdiğim takdirde 2 gün içerisinde parçalar elime ulaştı yaklaşık 1 aydır kullanıyorum çok memnunum parçaları alacağım zaman çok ilgilendiler her türlü yardımda bulundular daha sonra yapacağım bilgisayarlarında parçalarını buradan almayı düşünüyorum satın almak isterseniz
    www.n11.com
    conn - n11.com
    http://www.n11.com/magaza/conn
    sitesinden satın alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzWin -- 7 Ağustos 2015; 10:03:42 >

• Memnun kaldıysanız
  • Conn dan memnun olmayanlar da var .

Ikinci bitspower flow indicator vakasi yasandi . Sattiklari ürünler kutularindan eksik cikiyor. Sikayet edince de satis müdürü tatile cikmis oluyor .

Sattiklari balancer lerin icinden stop rakoru cikmiyor vs....

EK nin konsantre sivalari iyi ve alinabilir .

Edit :

Sorunsuz alisveris yapabileceginiz siteler :

Highflow.nl
    Kustompcs.co.uk

Bilinen usa siteleri , sidewinder , frozencpu vs.

Ayrica aquatuning türkiye ye özel sitesini hazirlamakta . Aquatuning.com.tr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpet -- 8 Ağustos 2015; 21:18:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.