Şimdi Ara

Sıvı Soğutmaya Geçiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Modding tutkumdan dolayı sıvı sogutmaya geçecegim ancak alacagım parçaları belirlememe ragmen anakartıme ve VGA ya uyacakmı bilemiyorum.

Kullandıgım Parçalar

Anakart : ASUS M4A78L-M LE
    İşlemci : AMD Athlon II X2 240 2.80 GHz
    Ekran Kartı : ATI Radeon HD 4850 1 GB 256 Bit
    Ram : 4 GB Kingstone
    HDD : Seagate 500 GB 32 MB Önbellekli NCQ

Şimdi sizlere soruyorum arkadaşlar böyle bir sistemde su sogutmaya geçmek istiyorum parçaları belirledim ancak ne yapacagımı bilemiyorum. Nasıl karar verebilirim parçalara bütçemi sarsmicak şekilde

Aşyadaki parçaları seçtim

Alphacool NexXxoS Xtreme II 240mm radyatör 2 adet
    Alphacool Cape Coolplex Pro 25 External Sıvı Haznesi
    Swiftech Apogee GTZ CPU Blok
    Alphacool GP2-07B VGA blok
    Laing D5-Pump 12V D5-vario 1/2 pompa
    Feser Kırmızı UV Hortum 3/8"
    The Feser One Fluid - UV Mor Sıvı

Önerilerinizi bekliyorum Su sogutmanın en önemli yeri nedir arkadaşlar burayı gezerken gördüm bazıları kendileri imal edip yapmış gerçekten oluyormu öyleleri riske girmek lazımmı Önerilerinizi Tavsiyelerinizi Ve su sogutma üstadlarının Yorumlarını bekliyorum...

• birincisi sectıgın blok amd uyumlu degıl onu gec...ikincisi ne kadar performans istiyorsan o kadar kalite,ne kadar kalite istiyorsan o kadar da bütce lazım..ayrıca bütcen olsa bile türkiyede parca yok dısarıdan alman lazım vs..öyle evde imal bloklarla olmaz bu iş..performans ıcın degıl de sırf moddıng ıcın dusunuyorsa o zaman ayrı tabı...

forumda işine yarayabılecek bırcok konu var acele etme..
  • bence düşünce bazında kalsın eyleme geçme
  • benim için performans önemli bütçe zor bişi degil şuanlık parçaları belirlemem yeter yurt dışından parça siparişi verebilirim sorun olmaz bence :)

• yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim pompa ve bir kaç parça spariş ettim :) VGA block Chipset block tamamlandı :) gerisi stoklara gelince hayırlısı
  • ne cabuk:) hadı hayırlı olsun..biz parca siparişi verebilmek için 2 aydır arastırıyoruz yav:)
  • almanyada tanıdık bulunca işler kolaylaşıyor orda satan bi yer varmış tanıdık a siparişi verdim :) bakalım ne olucak
  • e iyi o zaman:)
  • eh artık bulaşmışsın kolay gelsin yalnız acale etme sakin bir şekilde forumu incele atiktuk'un açtığı konuları iyi oku
    çok yardımcı olur hortum ve rekorlar enzor kısmı sonrada radyator Koolance Radiator 3x120mm horizontal bunu düşün fiyat uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 2 Haziran 2010; 22:16:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.