Şimdi Ara

Sivir Hk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar adc ye merak saldım sivir nasıldır,bana gayet iyi geldi hem yetenek engellemesi,mobility saldırı hızı,biraz mana sorunu var,kartopu sivir skini nasıl sizce bu arada arada bunu da soriyim dedim!!

• Sivir bedava dağıtıldığından trde oynanmaz.Haydut sivir oyundaki en dandik kostümdür.Kartopu sivir oyundaki en iyi splash artlardan birine sahip fakat oyun içi çöp.
  • Kostümüyle pek ilgilenmesem de özellikle e si çok faydalı oluyor. Oyun başlarında mana sıkıntısı çekiyorum. Ama e doğru kullanırsan bu sıkıntı biraz olsun azalıyor. Late de pek manada sorun olmuyor.
  • Neden çok oynanmadığını ben de anlamış değilim, özellikle Thresh, Blitz, Morgana gibi supportlara karşı kalkanı çok iyi iş yapıyor bence. Q'su oyun başında güzel dürtüyor, W'su attack speed veriyor. Vurdukça hareket hızı artması da kovalarken çok işe yarıyor ama kaçış skilli yok. Bu yüzden oynanılmamasını çözemiyorum, riske girip bir ara West'te satın alabilirim.
  • menzil yetersiz+mana hungry oyun sonu adamın yanına gitmen gerekiyor vuruş yapmak için
  • Straw Hat kullanıcısına yanıt
    ultisi kaçmak için kullanılabilir
  • Q iyi durtuyo ve lane ittiriyo, as-ms steroidi var spellshieldi var bence iyi çar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Range az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuro Ashi No Sanji

ultisi kaçmak için kullanılabilir

Cooldown yüksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.